Partide düşen kutuların şahsi değil ortak olması konusunda!

Kapzifa

Üye
K.O. nun eşkıyaları burada da iş başında, yönetim ekibinden acil önlem isteğidir, herkesin kendi drobu kendine kutular ortak değil şahsi açılsın bu saçma ve çocuksu tartışmalar son bulsun, ben bu tartışmalara girmek zorunda mıyım 1 değil 2 değil, K.O. da bıkmıştık burada da başladılar!
Ayrıyeten benim gibi düşünen ekip arıyorum :)
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG

Tengrikut

Üye
Cevap vermezsin olur biter.
Tartışmaya girip foruma taşıyıp "ben bu tartışmalara girmek zorunda mıyım" diye tüy dikmekte ne bileyim.

mert13

Üye
ben şahsen katılmıyorum tek başına kesemediğin slotlardan çıkan itemler pay edilir pay edilmesin istiyosan tek başına kes knk

Anthelior

Üye
Tam bir barzo kafası. 3 ana klan benim arkamda, şöyle çevrem var böyle cart var curt var...

Egosunu ancak sanal ortamlarda böyle tatmin ediyorlar çok komik ya :D

Kapzifa

Üye
ben şahsen katılmıyorum tek başına kesemediğin slotlardan çıkan itemler pay edilir pay edilmesin istiyosan tek başına kes knk
kardeşim o ayrı bir konu atıyorum boss kesiyosundur klanla ortak girersin ve öncesinde konuşulur itemler ortak diye ama mob keserkende bu yaşanmaz.

Kapzifa

Üye
Cevap vermezsin olur biter.
Tartışmaya girip foruma taşıyıp "ben bu tartışmalara girmek zorunda mıyım" diye tüy dikmekte ne bileyim.
Zaten tartışmaya girmek istemediğim için bu durumun değişmesini istiyorum, yoksa hırsızmışsın gibi davranılması veya diğer oyunculara böyle lanse edilmesi hoşuma gitmiyor, bu benim hoşuma gitmediği içinde değil hangi oyuna gidersen bu durum böyledir k.o istisna bu yanlış sistem zaten, diğer oyunlarda boss keserken bile droplar şahsidir kimsede hadi drobu paylaşalım demez.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt