Evet bug, mob range bakmadan, uzaktan vuran mageye agro döndügünde, dibinde birisi varsa saçma bir şekilde uzatıyor, örnek vermek gerekirse mage dread servant dönemiyor, mlee ile pt ye girdiğinde yatalak oluyor, neden çünkü oyun şuan bunu daha fix'leyemedi, siz hiç uzak rangeden vuran runic golem veya tyrant gördünüz mü, agro değil konu, o mob'un o mesafeye range'si yok ama gel gör ki bugdan dolayı dmg'i uzatıyor, ve buda magelerin yatalak olmasına yol açıyor, acilen bunu düzeltmeleri lazım, mob range dışı atak YAPAMAZ ! peki neden mage uzaktan skill attıgında mageye uzaktan vurmuyor da koşuyor mob? Ben söyleyim Çünkü o mobun range mesafesi 10 diyelim, ama altına mlee girdiği zaman mob buglu bir şekilde 50 rangesine vuruyor, sen diyor ki vursun, kardeşim biz paper'iz defansımız düşük, benim 2000 buff ile 2751 canım var ve ben hiç int vermedim artan stat hepsi hp heavy leather degil leather giyiyorm, neden mob rangesinin dışında bana vuruyor ? aramızda 50 range varken, tabi size ucu dokunmayınca yazarsınız burdan rahat rahat.... Magenin range olmasının anlamı nerde ???? MANTIK DIŞI ŞEYLER SÖYLEMEYİN ! BUG'UN FIXLENMESI LAZIM.