Partide Hasar Alma Sorunu? ( Bu sefer konuyu silmeyin lütfen )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zbam

Üye
Arkadaşım, MANTIKSIZ , Sen hangi MMOPRG'de gördün bu olayı ? range dışı vuran mob ?VE zaten oyundaki her şeyi kesmesi normal bunun neresi yanlış? senin dediğine göre o zaman biz 7 mage mob a vurduğumuzda bize uzaktan vursun, hiç vuramadan ölelim, biz götürelim mageyi çöpe atalım, moblar zaten kesmek için var, warrior seri seri 1100 vuruyor ben tekleme skillerimle 600 nova ile 1100 vuruyorum full atağım, ne anlamı var bende warrior açayım, niye mage oynuyorum ki ? range olmamın avantajı nerde, niye ben full mp yaptığım halde mlee'nin çıkarttıgı dmg i çıkartamıyorum ? Çünkü ben UZAKTAN VURAN BI JOB'UM mob bana o rangeden VURAMAZ ? biraz MANTIK...zaten sorun mlee ile pt ye girdiğimizde 7 mage varken zaten mob normal, anliyormusun ? biz zaten uzaktan vurmayan mobları dönerek kesiyoruz.. ama mage pt olmadığında da mlee pt giremiyoruz
Yazma kardeşim yazma anlamıyor yorma kendini.
Ben daha bir şey demiyorum düzgün parti mantığı olamn her mmo da moblar rangedlara da vurur çoğunda mobun ranged skilli vardır rangedlara onu melee lere farklı skill sıkar yada hızlı koşarak ranged adamın yanına gider burdaki gibi lurelayamassın kolay kolay(Wow bns tera....) daha fazla anlatamıycam senin senin caps açık VURAMAZ yazman birşey değiştirmiiyecek bu oyunda moblara ayrıca ranged skill tasarlamamışlar bu serzenişinizle birşeye ulaşabileceğinizi düşünmüyorum olumlu bir dönüş alırsanız bir @Zbam yazında bakayım merak ettim:D

Mikey44

Üye
Ben daha bir şey demiyorum düzgün parti mantığı olamn her mmo da moblar rangedlara da vurur çoğunda mobun ranged skilli vardır rangedlara onu melee lere farklı skill sıkar yada hızlı koşarak ranged adamın yanına gider burdaki gibi lurelayamassın kolay kolay(Wow bns tera....) daha fazla anlatamıycam senin senin caps açık VURAMAZ yazman birşey değiştirmiiyecek bu oyunda moblara ayrıca ranged skill tasarlamamışlar bu serzenişinizle birşeye ulaşabileceğinizi düşünmüyorum olumlu bir dönüş alırsanız bir @Zbam yazında bakayım merak ettim:D
Arkadaşım bende wow oynadım, senin dediğin skilleri olan mob sadece Boss ve elite mob oluyor, skill atarsa o skili cooldown'u oluyor onun bir süresi var üst üste atamıyor, ve düz atak veremiyor, koşuyor, gir wow dene, tera oynamadım ama eminim oradada aynıdır sen algılayamamışsındır,

Zbam

Üye
Arkadaşım bende wow oynadım, senin dediğin skilleri olan mob sadece Boss ve elite mob oluyor, skill atarsa o skili cooldown'u oluyor onun bir süresi var üst üste atamıyor, ve düz atak veremiyor, koşuyor, gir wow dene, tera oynamadım ama eminim oradada aynıdır sen algılayamamışsındır,
Wowda moblar bu şekildemi kosuyor yardırıyor sana yeni expansionda +15 key yaparken tank bi aggro kaçırsın 5 saniyede parti yatar.Burda dediğin gibi olsa mob başlar yavaş yavaş gezmeye kimseye dokunamaz bile.Burdaki mekanik o şekilde tasarlanmış partilerde tank mantığı yok oyüzden aggro yok bunu anlatamıyorum bir partide birşeyler kesiceksen belli can ve zırh değerine sahip olman lazım

Zbam

Üye
Beğenmiyor olabilirsin tamamda hep böyle bu oyunda anlık oluşan bir bug değil bu webali arkadaş bunun böyle olmadığını aralarda gerçekleşen bir bug olduğunu söylüyor
1655205245828.png

Ben de diyorum ki bu BU BUG DEĞİL HEP OLUYOR OYUNU BÖYLE TASARLAMIŞLAR.BEĞENMİYO OLABİLİRSİN BENCEDE ÇOK GÜZEL DEĞİL AMA BUG DEĞİL VE BAŞ EDİLEBİLİYOR :d

Ekli dosyalar

• 1655205228862.png
    1655205228862.png
    3.5 KB · Görüntüleme: 27

Mikey44

Üye
Wowda moblar bu şekildemi kosuyor yardırıyor sana yeni expansionda +15 key yaparken tank bi aggro kaçırsın 5 saniyede parti yatar.Burda dediğin gibi olsa mob başlar yavaş yavaş gezmeye kimseye dokunamaz bile.Burdaki mekanik o şekilde tasarlanmış partilerde tank mantığı yok oyüzden aggro yok bunu anlatamıyorum bir partide birşeyler kesiceksen belli can ve zırh değerine sahip olman lazım
arkadaşım sonuc olarak mlee mob olarak düz vuramıyor dimi ? MANTIKEN MLEE MOB O RANGE'YE DÜZ VURAMAZ ! BUG ! neden peki range skill koyuyorlar ? bi düşün... wow sistemi değil zaten, ama 7 mage vururken o mob range dışı atak veremiyorsa skili yoksa, mlee varken range dışı VURAMAZ. ki dread servant'ın ve grim reaper'ın skili var biri lr biri ice atıyor, ve bossların'da , ama düz ATAK VEREMEZ ! MANTIGA AYKIRI, daha fazla yazmayacağım sağlıklı bir insan anlar, açık açık yazdım. kendin diyorsun koşuyor diye uzaktan düz vuramıyor demek bu, ama Rise Online'da uzaktan buglu bir şekilde düz vuruyor

webali

Üye
Beğenmiyor olabilirsin tamamda hep böyle bu oyunda anlık oluşan bir bug değil bu webali arkadaş bunun böyle olmadığını aralarda gerçekleşen bir bug olduğunu söylüyor
Ekli dosyayı görüntüle 7558
Ben de diyorum ki bu BU BUG DEĞİL HEP OLUYOR OYUNU BÖYLE TASARLAMIŞLAR.BEĞENMİYO OLABİLİRSİN BENCEDE ÇOK GÜZEL DEĞİL AMA BUG DEĞİL VE BAŞ EDİLEBİLİYOR :d

Bu çok net bir şekilde hata arkadaşım daha fazla tartışmaya hiç gerek yok bence.

Beğenmek yada beğenmemek değil mesele böyle bir şey olamaz.

Malum oyundan sana bir örnek vereyim quest görevleri vardır eslantta bilirmisin bilmiyorum, ordaki görev mobları var epey güçlüler.

Pt kurulur ve moblara kimse yaklaşmadan atak yapar. Yaklaşmadığımız için kimse hasar almaz.

Pt de warrior veya asas varsa o altına girer ve priestler sadece onu tutar, çünkü mob normal olarak sadece ona vurur rangeler de uzaktan atak yapar.

Olay bu kadar basit buna mekanik demenin normal demenin mantığını ben anlayamıyorum.

EVET HAKLISIN BÖYLE BİRŞEY KESİNLE BUG OLAMAZ! BU KOCAMAN BİR OYUN İÇİN HATADIR.

Mikey44

Üye
Bu çok net bir şekilde hata arkadaşım daha fazla tartışmaya hiç gerek yok bence.

Beğenmek yada beğenmemek değil mesele böyle bir şey olamaz.

Malum oyundan sana bir örnek vereyim quest görevleri vardır eslantta bilirmisin bilmiyorum, ordaki görev mobları var epey güçlüler.

Pt kurulur ve moblara kimse yaklaşmadan atak yapar. Yaklaşmadığımız için kimse hasar almaz.

Pt de warrior veya asas varsa o altına girer ve priestler sadece onu tutar, çünkü mob normal olarak sadece ona vurur rangeler de uzaktan atak yapar.

Olay bu kadar basit buna mekanik demenin normal demenin mantığını ben anlayamıyorum.

EVET HAKLISIN BÖYLE BİRŞEY KESİNLE BUG OLAMAZ! BU KOCAMAN BİR OYUN İÇİN HATADIR.
arkadaşımız sağlıklı biri değil bence muhatap olup ona anlatmaya çalışamayacam ben yoruldum, fizik kurallarını algılaması lazım her şeyden önce,

GizliPriest

Üye
Bu dediğim hata değil mi ??????

8 kişi toplandık boss kesiyoruz warrior mu tanklar mage mi tanklar bu bossu sence ?

Warrior tanklamak için altına girecek ama hasarı uzaktan vuranlar alacak?

Tank oynamanın manası nedir o zaman ?
Dostum oyun da tank olayı yok belki ileri de warriorun knight talent açarlar öyle gelir. Warrior sadece boss u üzerinde taunt skill ile tutabiliyor. Onun dışında bosslar herhangi bir kişiye random saldırı yada en çok vurana saldırı yapıyor.

Zbam

Üye
arkadaşımız sağlıklı biri değil bence muhatap olup ona anlatmaya çalışamayacam ben yoruldum, fizik kurallarını algılaması lazım her şeyden önce,
Doğru diyosun kusura bakma oyun bizim evrende geçerli fizik kuralları dahilinde yapıldığı için kolları kısa moblar uzağa vuramaz. Harpylerde buglu sürekli uçuyolar yorulurlar yere inmeleri lazım ışınlanıyoruz bide o var. Hadi diyorum çok üstüne gelmeyimde benim değil kendi akıl sağlığı sorgula yazı yazmadan önce ADAMLAR OYUNU BÖYLE KODLAMIŞ BEĞENMİYOR OLABİLİRSİN ADAMLAR BUNU BİLİYOR farkındalar yani BUG DEĞİL BOZUK DEĞİL BÖYLE YAPMIŞLAR alternatifi varsa veya kimse memnun değilse değiştirirler zaten.Ölünce de kolaylıkla diriliyoruz oyunda ona da bir bakın isterseniz su an ki bilimin ışığında pek yapılabilicek gibi durmuyor çok mantıksız.

Zbam

Üye
Bu açıklamada yeterli gelmezse daha fazla birşey söylemek gerek yok bencede.
sen zaten çok şey yapma sen bu olayın bug olduğunu sadece arada olduğunu sanıyordun biri destek oldu diye çokta kabarma yani:D arada vuruyodu çünkü moblar sana:D

webali

Üye
Dostum oyun da tank olayı yok belki ileri de warriorun knight talent açarlar öyle gelir. Warrior sadece boss u üzerinde taunt skill ile tutabiliyor. Onun dışında bosslar herhangi bir kişiye random saldırı yada en çok vurana saldırı yapıyor.

En çok vurana saldırması okey ama random saldırıyor diye birşey söz konusu olamaz. Hatadır yani bu.

Mikey44

Üye
dostum taunt skili ile üstünde tutsa bile mageye vuruyor, önce yazılanları oku,

Golgomath

Üye
Range dışına eğer ki vuruluyorsa bu bug tabi ilgilenilmesi lazım benim başıma gelmedi
Ama diğer konuda Zbam cehaletle çok ciddi bir savaş vermiş sabırla. ama bence mesajlarını tekrar sakince okuyun çünkü o bir bug değil adam yardımcı olmaya çalışmış ortaya tehdit çıkmış :)
Yine eğer moba bir kere vurduktan uzun süre sonra hala hasar alıyorsan(zehir etkili bir hasar değilse) bu da bir bug ama buda başıma gelmedi

webali

Üye
sen zaten çok şey yapma sen bu olayın bug olduğunu sadece arada olduğunu sanıyordun biri destek oldu diye çokta kabarma yani:D arada vuruyodu çünkü moblar sana:D

Kardeşim sen yeminle normal değilsin, baktın kabul ettiremedin yazdıklarını benim arada oluyor dediğime takıldın oradan kendince bozmaya çalışıyorsun beni demi :)

Sen önce mekanik ne taunt ne onları bir öğren sonra gelip buraya milleti bozmaya çalış.

Bu olayın sürekli olduğunu düşünsene diyeceğim ama düşünemessin sen o yüzden yorma o GÜZELİM beynini.

Gamer seni!!!

webali

Üye
Range dışına eğer ki vuruluyorsa bu bug tabi ilgilenilmesi lazım benim başıma gelmedi
Ama diğer konuda Zbam cehaletle çok ciddi bir savaş vermiş sabırla. ama bence mesajlarını tekrar sakince okuyun çünkü o bir bug değil adam yardımcı olmaya çalışmış ortaya tehdit çıkmış :)
Yine eğer moba bir kere vurduktan uzun süre sonra hala hasar alıyorsan(zehir etkili bir hasar değilse) bu da bir bug ama buda başıma gelmedi

Hocam olayı anlamamanın sebebi ya meele karaktersin yada oyunu nasıl oynuyorsun orası muamma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt