Bu forum sayfasının toksit'i senmisin ?yo biz herşey yapıyoz yalan atma oyunu karalama ban attıracam sana
evet aynı sorun var priest heal atamıyor, üzerine tıklansa bile seçilmiyor oyuncularArkadaşlar partiden ne buff atabiliyoruz ne heal nede dash bu sorunun çözülmesi gerek oyundan zevk alamamaya başladık resmen çok iğrenç bir durum en acil şekilde bu olayın düzeltilmesi gerekiyor şaka gibi.
Acil Çözülmesi gerekiyor.evet aynı sorun var priest heal atamıyor, üzerine tıklansa bile seçilmiyor oyuncular
camp değiştirince de düzeliyor ama 5 dkda bir buga giriyoüstüne tıklanmayan kişiler relog attığında düzelebiliyor bazen, sorun çözülene kadar haberiniz olsun arkadaşlar
raporladım ben bu yorumu yalan yanlış bilgi vermeyin şu forumdayo biz herşey yapıyoz yalan atma oyunu karalama ban attıracam sana
Bende işe yaradı.yeni fix, uzağa koşup gelince düzeliyor![]()
Bende oluyor hepsi, önceden isimleri kaydiramiyorduk partyde oda oluyor simdiArkadaşlar partiden ne buff atabiliyoruz ne heal nede dash bu sorunun çözülmesi gerek oyundan zevk alamamaya başladık resmen çok iğrenç bir durum en acil şekilde bu olayın düzeltilmesi gerekiyor şaka gibi.
Sendede olacak o sorun genel bir sorun çünkü kişisel bişe değil.Bende oluyor hepsi, önceden isimleri kaydiramiyorduk partyde oda oluyor simdi
Abi nereye kadar relog atabiliriz. ?üstüne tıklanmayan kişiler relog attığında düzelebiliyor bazen, sorun çözülene kadar haberiniz olsun arkadaşlar
Oda olmuyor artık.yeni fix, uzağa koşup gelince düzeliyor![]()
O arkadaş toksit onu şikayet edelim forumdan.raporladım ben bu yorumu yalan yanlış bilgi vermeyin şu forumda
Abi Geçici sorunlar işe yaramıyor.camp değiştirince de düzeliyor ama 5 dkda bir buga giriyo