Partiye Tıklanmama Sorunu Hala Devam Ediyor !

Eowarith

Üye
sorunu clan olarak bizde yaşıyoruz çareyi grup heal açmakta bulduk oda saatte 500+ pot demek oluyor exp slotlarında bir çözüm getirilmesi lazım

Pitou

Üye
Party bugu düzeldi diye bir patch geldi büyük bir mutlulukla oyuna girdim. Daha fazla bozulmuş ne partydeki adamı seçebiliyoruz ne oyun üzerinden seçebiliyoruz. Adama seçsek sağ tık yapamıyoruz. Adama pt versek party pt başkanı ama oyun üzerinde pt başkanı değil gözüküyor. Oyun her patch daha kötüye nasıl gidebilir ? Anlamıyorum.

Axerant

Üye
@Nazzy toxiclik degıl bu realistlik duzeltıcez dıye her dokunduklarını bok edıyolar

Nazzy

Üye
Party bugu düzeldi diye bir patch geldi büyük bir mutlulukla oyuna girdim. Daha fazla bozulmuş ne partydeki adamı seçebiliyoruz ne oyun üzerinden seçebiliyoruz. Adama seçsek sağ tık yapamıyoruz. Adama pt versek party pt başkanı ama oyun üzerinde pt başkanı değil gözüküyor. Oyun her patch daha kötüye nasıl gidebilir ? Anlamıyorum.
Yakın zamanda tekrar patch gelecek çünkü fixlenmemiş bu sorun.

ersin33

Üye
Acil çözüm abi yeter şu oyunu adam akıllı yapana kadar açmayın bence

Shadex

Üye
yani düzgün olan bişeyi bozduktan sonra nasıl hemen düzeltemiyosun oyun bukadar süre kapalı kaldıysa heleki anlamadım yani

CuneytARKIN

Üye
Arkadaşlar geçici çözüm bulduk.
Buga giren partiden çıkıp priestin görüş açısından çıkana kadar koşacak sonra tekrar partiye alıncak. Bazen partiden çıkmadan koşarsa da düzeliyor. Town atıp gelince düzelmiyor. Bilginize

soulgrisman

Üye
evet aynı sorun güncelleme öncesi de vardı. gelen güncelleme ile daha da beter oldu. oyun oynayamıyoruz ticket atıyoruz ''' sorundan haberimiz var gelecek olan güncelleme de düzelecektir '' diye cevap... adam heal atamıyorsunuz priest neden alayım diyor. yine bir exp event de yedek koltuğundan kasanları izliyoruz.. OYNAYAMIYORUZ. OYNAYAMIYORUZZZ ALOOOO...

fstab

Üye
Bu kadar önemli bir mekanik konusunda duyarsız kalınması gerçekten garip

rilax

Üye
çözüldü deniliyor daha berbat edilmiş acilen el atılması lazım bu duruma acil acil aciillll..

Alkoer

Üye
haggar da party buldum priest olarak kanser oldum.

EREBOSS

Üye
Bakım sonrası telafi için exp event yapıldı fakat exp kasamamadığımız gerçeğinin şokunu yaşamak mı :)

Maximiliantr

Üye
Oyunu düzeltelim derken bozmayın lütfen update yaptık oyunculara tıklayamıyoruz ticket atamıyoruz

soulgrisman

Üye
şu olaya cevap verecek bir yetkili yok mu? gelecek olan güncelleme haziran ayı içerisinde gelir diye tahmin ediyorum da 1 nde mi 10n da mı ne zaman oynanmıyor. anlamıyorlar mı. pk atarken shift tusu ile adamı yakalarsak heal atıyoruz. panikle hızlı bassak dönüşte uğrarım diyoruz. durup durup beddua ediyorum yapacağınız oyuna diye..

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt