Partiye Tıklanmama Sorunu Hala Devam Ediyor !

PurseR

Üye
destek yazdım destekden gelen cevap :D . Her exp event yaptıklarında oyun oynanmaz hala geliyor. ilk yaptıklarında dv de exp event kapattılar millet slot bulamadı kasıcak. 2. yaptıklarında haddarı kapattılar onu hiç anlatmicam zaten şimdide bu. Nolur exp event yapmayın diye bir daha desteğe yazıcam artık.

Ekli dosyalar

• ads.png
    ads.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 78

HeaveN

Üye
evet hala devam ediyo adamları tp bile atamıyoz :D tıklanmadığı için d

fstab

Üye
1653856497171.png

adamlar dikkat etmiyor bide bakmıyor diyorsunuz , cokta güzel bakıyorlar ilginiz için teşekkürler.

Jeay

Üye
destek yazdım destekden gelen cevap :D . Her exp event yaptıklarında oyun oynanmaz hala geliyor. ilk yaptıklarında dv de exp event kapattılar millet slot bulamadı kasıcak. 2. yaptıklarında haddarı kapattılar onu hiç anlatmicam zaten şimdide bu. Nolur exp event yapmayın diye bir daha desteğe yazıcam artık.
Bu cevap şaka olmalı ya :D

Jeay

Üye
@BEARFACT diğer konuyu kilitleyip oyun içi ticket atabilirsiniz diyorsunuz ya, ticket atıldığında alınan cevap bu. Bütün oyuncular yalan söylüyor tiklayabiliyorken partideki arkadaşlarına, tiklayamiyorum diyorlar herhalde. Baksanıza yine oyuncular olarak sınıfta kaldık sanırım.

Jeay

Üye
Bir forum ancak bu kadar kötü yönetilebilir herhalde, insanları çileden çıkarmaya mi çalışıyorsunuz gerçekten anlayamıyorum. Oyunda herkesi net bir şekilde etkileyen belli başlı 3-5 tane problem var. Patch sonrası görün ve gördüğünüzü bize de gösterin diye konu açıyoruz bir şey yazmadan siliyorsunuz veya garip gurup cevaplar verip kilitliyosunuz. Oyundan ticket atınca da garip gurup cevaplar aldığımız için zaten burada konu açıyoruz biz diğer insanlarda da oluyo mu diye bakıyoruz. Siz dün akşam zindana girişte sorun var deseydiniz vaktinde ya da açılan konuları tek tek silmeseydiniz belki 50 insan daha bütün gününü girmeye denemeyecek ve vakit kaybetmeyecekti. Böyle küçük şeyler oyuncuyu düşündüğünüzü gösterir, gerçekten önemlidir. Bir an önce forum moderasyonu konusunda kendinize cekiduzen vermeniz gerekiyor gerçekten çok kötü durumda burası.

SERKAN

Üye
Kardeşim düzeldi dediğiniz partiye tıklanma sorunu aynı şekilde devam ediyor bilginize çar 3 kere öldü sabah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt