Party Bar Hk.

Sizce Hangisi Daha Kullanışlı?

• Eski Party Bar

• Yeni Party Bar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Jackass

Üye
Burhan bey isimleri can barından alamaz mıyız ? Heal atarken büyük harfli ve uzun nickler olduğunda heal atarken şaşırabiliyoruz. Yukarıda olursa daha güzel olabilir.

Evet bu bir sorun teşkil edebilir. Fakat bunun düzenlemesi ve nicklerin font size'ları ona göre ayarlanmıştır büyük ihtimal.

Justice

Yönetici
Game Designer
1661802201947.png

webali

Üye
Sadeliği bozmayın okey ama sadece buff,sw vs. onları görsek yeter bence.

Devrim niteliğinde bir yenilik olur.

Pitou

Üye
Şuan gelen parti bar aşırı büyük ekrandan dışarı çıkacak nerdeyse. Bence bir party bar hem belirgin hem de ekrana yakışacak şekilde olmalı. Paintle yalandan bir parti bar yaptım böyle bir şey olsa bile kullanışlı olabilir :) Köşeleri üçgen olan parti barı priest için kullanışlı olmuyor köşeleri dar olduğu için. 8 kişilik bir partyde ekran büyüklüğü max bu kadar olmalı bence.
* Birde parti barına sayısal değerler girmeye gerek yok .Can değerimizin yazmasına gerek yok. Buff silen debufun özel bir rengi olsun. Örnek veriyorum "Attack kırma , def silme , resis silme ve Buff silme Curse" yemiş olduğunda Buff silen Curse bütün renklendirmelerin önüne geçsin ki Debuff yediğimizi partiden anlayabilelim direkt dispel alırız .

Şöyle bir şey nasıl ? Karakterlerin kendi yetenek sembolleri ? Karakter renklerine göre . Priest mavi , warrior kırmızı ,rogue yeşil hem oyuncular bu yetenekleri tanıdığı için hızlı adapte olacaklardır.

Burda şuan ki parti barı merak edenler için. Köşeleri üçgen olduğu için priest için healde sıkıntı olabiliyor.

Son düzenleme:

JaxSui

J
Şuan gelen parti bar aşırı büyük ekrandan dışarı çıkacak nerdeyse. Bence bir party bar hem belirgin hem de ekrana yakışacak şekilde olmalı. Paintle yalandan bir parti bar yaptım böyle bir şey olsa bile kullanışlı olabilir :) Köşeleri üçgen olan parti barı priest için kullanışlı olmuyor köşeleri dar olduğu için. 8 kişilik bir partyde ekran büyüklüğü max bu kadar olmalı bence.
* Birde parti barına sayısal değerler girmeye gerek yok .Can değerimizin yazmasına gerek yok. Buff silen debufun özel bir rengi olsun. Örnek veriyorum "Attack kırma , def silme , resis silme ve Buff silme Curse" yemiş olduğunda Buff silen Curse bütün renklendirmelerin önüne geçsin ki Debuff yediğimizi partiden anlayabilelim direkt dispel alırız .

Burda şuan ki parti barı merak edenler için. Köşeleri üçgen olduğu için priest için healde sıkıntı olabiliyor.
Senin paintteki bir oyundakine çok benziyor :D Ama benim için kullanış ve görsellik önemli , benzeyebilir hiç sorun değil.
Yeni party barda da at ve kelebek ilişkisini görüyorum resmen. :D

BaziKritikOlaylar

Üye

Savcının kafasını bulandırmayın :) oyunda ki boyut bir tık küçüldüğünde sorun çözülecektir.

Pitou

Üye
Senin paintteki bir oyundakine çok benziyor :D Ama benim için kullanış ve görsellik önemli , benzeyebilir hiç sorun değil.
Yeni party barda da at ve kelebek ilişkisini görüyorum resmen. :D
Yok ko ile aynı değil. Ko da isimler altta. Karakter sembolleri altta. ve sağda simgeler var. Daha farklı ordaki. Benimkiyle aynı değil.

starboy61

Üye
Bu adamlarda bir şey var zaten eleştiri olarak söylemiyorum gerçek bu yaptıkları alfadakilerden daha kötü. Yeni eleman mı aldılar işe anlamadım alfadakileri getirseler daha iyi her şeyiyle. Yenilikleri eskilerden daha kötü özetle.

UNDERT0KER

Üye
Bu adamlarda bir şey var zaten eleştiri olarak söylemiyorum gerçek bu yaptıkları alfadakilerden daha kötü. Yeni eleman mı aldılar işe anlamadım alfadakileri getirseler daha iyi her şeyiyle. Yenilikleri eskilerden daha kötü özetle.
Bu Yorum üzerinden benimde dikkatimi çekti kurumsallaşdıkça bazı firmalar sadeleşmeye gidiyor siz onlar gibi olmayın bence hayal gücünüz ilk günkü gibi olsun böyle olursa daha iyi yerlere gelirsiniz. ne olursa olsun ilk günkü hayal gücünüzü ve oyunu geliştirme hırsınızı bırakmayın kim ne derse desin yok çocuk oyunu gibi olmuş yok öyle böyle olmuş diyenler olabilir siz yola çıktığınız akıl ile devam edin bence.

MachuPicchu

Üye
La şu küçücük parti barını düzeltsinler tekrar, gözlerim kör oldu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt