DUYURU Party Bar ile ilgili bilgilendirme.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Merhabalar,

Party Bar oyuncu seçme ve sıra değiştirmeyle ilgili sorunun farkındayız.
Geçici çözüm olarak Party bar kilitlemeniz gerekmektedir. Party bar kilitleyen kullanıcılarımız da sorun ortadan kalkacaktır.
Çalışmalarımız devam etmektedir, bir sonraki yamada sorun tamamen düzelmiş olacaktır.

Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar..

Son düzenleme:

DeadN0t

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler. Bir an önce çözülmesi gerekiyor

KhanConqueroR

Üye
Abi ben anlayış gösteremiyorum ya oyun açıldığından beri aynı sorunlar mevcut adama heal atamıyorum ya attığım healde mana gidiyor adama heal gitmiyor. Oyunun mekaniği bu mekaniği!!!

SERKAN

Üye
hocam bu gibi konuları üstte tutarsanız daha sağlıklı olur aşağıdaki kaldığı için sürekli aynı konulardan forumda konu açılıyor

karanlik07

Üye
Merhabalar,

Party Bar oyuncu seçme ve sıra değiştirmeyle ilgili sorunun farkındayız.
Geçici çözüm olarak Party bar kilitlemeniz gerekmektedir. Party bar kilitleyen kullanıcılarımız da sorun ortadan kalkacaktır.
Çalışmalarımız devam etmektedir, bir sonraki yamada sorun tamamen düzelmiş olacaktır.

Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar..
Hocam iyi hoşsunuzda bu sorunlar açık beta kapalı betada çözülmesi lazım değilmiydi?

karanlik07

Üye
Kapalı betadayken sorun çıksa çözülürdü zaten.
Yeni eklemeler,belirli yerlerde sorun çıkıyor. O ekleme yapılmadan o sorun çıkmıyor.
Abi bitmiş oyun olarak offical çıkış yapmadımı benim yanlış biliyorum ? Bitmemiş oyunda neden offical açılış yapıyorsun derler adama

burakbasturk

Üye
merak ettiğim birşey var açık ve kapalı beta da olan hangi sorunlar düzeltildi ?
betalar da olmayanlar sorunlar görüyoruz ve olanlar da halen varlığını sürdürmeye devam ediyor, güncellemelerin etkisi çok az maalesef

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt