Party bulma konusu

Gensuke

Üye
Sayın yetkililer oyun içinde bulunan party matching'i kullanılabilir hale getirmeniz ya da en azından discord sunucusunda 1 tane party bulma kanalı açmanız gerekmektedir

Lasrok

Üye
Party ekip bulamamaktan şikayet edenlere ilaç olur gerçekten bir discord kanalı bile olsa en azından idare ederiz

Gensuke

Üye
up++ çok önemli bir sorun es geçiliyor lütfen bir ilgi gösterin slot slot gezmekten yorulduk artık

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Parti Bulma - Party Matching

Oyunda, sağ alt menüden "Macera" ve ardından "Parti Ara" bölümüne tıklayarak açılır menüye ulaşabilirsiniz. Bir parti oluşturabilir, diğer oyunculara burada bir parti aradığınızı bildirebilir, başka bir gruba katılabilir veya bir partiye katılma davetinizi iptal edebilirsiniz.

Party_match..gif

Gensuke

Üye
Parti Bulma - Party Matching

Oyunda, sağ alt menüden "Macera" ve ardından "Parti Ara" bölümüne tıklayarak açılır menüye ulaşabilirsiniz. Bir parti oluşturabilir, diğer oyunculara burada bir parti aradığınızı bildirebilir, başka bir gruba katılabilir veya bir partiye katılma davetinizi iptal edebilirsiniz.

Party_match..gif
hocam orayı gördüm ama hiç parti yok orada ? ya çalışmıyor ya da kullanışlı değil.Belki insanlar kullanmayı bilmiyor bu konuda bir bilgilendirme yapsanız aktif kullanılır hale gelebilir.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
hocam orayı gördüm ama hiç parti yok orada ? ya çalışmıyor ya da kullanışlı değil.Belki insanlar kullanmayı bilmiyor bu konuda bir bilgilendirme yapsanız aktif kullanılır hale gelebilir.

Yakın zamanda detaylı rehberler gelecektir foruma geri dönüş için teşekkürler.

Gensuke

Üye
Yaklaşık bir saattir kanal kanal slot slot gezip parti arıyorum,party matchingden de looking for party özelliğini açtım ama bir işe yaramıyor.Oyuna tek başlamış biri olarak şuan oyunda hiçbir şey yapamıyorum ama yayında craft,toplama,balık vs. konuşuluyor.Ne diyeyim oynamak istiyorum ama maalesef oynayamıyorum herkese kolaylıklar dilerim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt