Öneri Party Harvesting

DevilRai

Üye
Selamlar

@Justice toplayıcıkta Markette satılan kostümlere harvesting yada crafting için hız/süre vs. sc basılması gibi bir fikir belirtmiştim.

Aynı şekilde Exp party kurar gibi oyuncular '' Harvest Party '' kurabilse birlikte toplacılık yapapilse güzel olur diye düşünüyorum.Buradaki mantık süreyi kısaltıp aynı anda harvest materyali kasmak ve harvest level sıkılmadan kasmak.

Aklıma gelen harvest ve craft daha cazip nasıl kılınır gibi fikirleri yazıyorum inşallah birisi oyuncuların lehine olur.

İyi oyunlar

Saygılar

kimyasal

Üye
Her şeyden önce toplayıcılık kolaylaştırılmalı, bu söylediğin yapılırsa aklıma direk şu gelir : Adam zamanında (güncelleme öncesi ) lvl kasmış üstüne 8 pc ile harvesting boost alıp tam tekel olur geliyor.

PlayzZersHD

Üye
Birden fazla bilgisayarı olanlar özellikle Dorion haritasını tamamen ele geçirebilir.
Umarım öyle birşey asla olmaz.

birol2003

Üye
Harvest için yine crafterların yapabileceği özel giysiler olabilir, hızlı ve fazla exp kasmak için, hemen hemen tüm mmorpg lerde olay böyledir, havesting işini crafter çözmeli.

Hitbullets26

Üye
Selamlar

@Justice toplayıcıkta Markette satılan kostümlere harvesting yada crafting için hız/süre vs. sc basılması gibi bir fikir belirtmiştim.

Aynı şekilde Exp party kurar gibi oyuncular '' Harvest Party '' kurabilse birlikte toplacılık yapapilse güzel olur diye düşünüyorum.Buradaki mantık süreyi kısaltıp aynı anda harvest materyali kasmak ve harvest level sıkılmadan kasmak.

Aklıma gelen harvest ve craft daha cazip nasıl kılınır gibi fikirleri yazıyorum inşallah birisi oyuncuların lehine olur.

İyi oyunlar

Saygılar
Üzmek istemezdim, güzel fikir elbet ama :) Lifeskill metasını şimdiden belirledim :) Harvesting yapan tek karakter Mage :) Haritada tüm kaynak saatlerini almış bir ekip :) Saniyeler içerisinde TP olup haritadan herşeyi süpüren mage'ler :) Güzel meta olur ama

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba, ay bitmeden bir görüşme yapalım. Sizlerden de bildirim aldıktan sonra genel meslek güncellemesine geçeceğim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt