Öneri Party liderlerinin simgesi

SandraB

Üye
party başkanlığı yapıp uğraşan insanlar beğensinde bir görelim bakalım :D slotta 7-8 saat pt başkanlığı yapanlar bu durumu çok iyi bilir zaten gelen adam 8 kişi olduğunu saysa yine böyle bir sorun olmayacak cevap vermiyosun ısrarla bekliyor full demeni yer var mı neden cevap vermiyon herkes mi afk bunların hepsi macrocu falan filan yapılsa güzel olur ama yapılmasa da niye yapmadınız denmez.

tabada

Üye
fll olduğunu anlayacaksın 2 saat adamdan cevap beklemek zorunda kalmayacaksın. böylece daha hızlı party bulmuş olacaksın
Hocam Dvde zaten partyle toplanarak çıkılıyor, slotta gitsen de partye almaz kimse. Şahsen ben almam, item düşse kaçacak bir ton insan var başıma da geldi daha önce. Dediğiniz olay Irkların haritalarında geçerli olabilir, fakat farm yapan adama da party full değil beni almıyorsun diyecek o kadar çok insan var ki. İnsanların moralini bozmaktansa, yer var mı yok mu full kg bunları yazamak daha kolay, çok fazla toksik insan var oyunda onlarla bu şekilde uğraşmaktan sa yazı yazmayı tercih ederler düşüncesindeyim. Ayrıca bu durum beni zaten bağlamıyor...

Hedvein

Üye
Teşekkürler full krdşm sıraya ekledm sıra gelince pm atarım sana (atmadı)

Lolgamelol2

Üye
Hocam Dvde zaten partyle toplanarak çıkılıyor, slotta gitsen de partye almaz kimse. Şahsen ben almam, item düşse kaçacak bir ton insan var başıma da geldi daha önce. Dediğiniz olay Irkların haritalarında geçerli olabilir, fakat farm yapan adama da party full değil beni almıyorsun diyecek o kadar çok insan var ki. İnsanların moralini bozmaktansa, yer var mı yok mu full kg bunları yazamak daha kolay, çok fazla toksik insan var oyunda onlarla bu şekilde uğraşmaktan sa yazı yazmayı tercih ederler düşüncesindeyim. Ayrıca bu durum beni zaten bağlamıyor...
Tamam bağlamıyorsa o zaman bu konu hakkında bu kadar konuşman ne

tabada

Üye
Tamam bağlamıyorsa o zaman bu konu hakkında bu kadar konuşman ne
Senin bu kadar ne zoruna gitti ben onu anlayamadım? Ama sen de haklısın söyleyecek söz bulamadığında karşındakine saldırmak tipik IQ seviyeleri. O kadar açıklayıcı yazmış olmama rağmen böyle bir yaklaşım devam et yoluna ben senin seviyelerine ulaşamam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt