Dependency
Üye

Patch Attırınız Sonunda Patch geldi 
1Dakika bekledikten sonra tekrar aç.Launcher gitti
Bende senin modların botu olduğunu düşünmeye başladım napıcazbu sürekli sızlanan, şikayetlenen , pireyi deve yapan tiplerin, malum oyunun botları olduğunu düşünmeye başladım. zira her yaşanan sıkıntı sonrası bu kadar çok abartılı bir şekilde şikayetlenen olması mantıklı gelmiyor bana.
ko botu olmaktansa bu oyunun botu olmaktan şeref duyardım açıkcası =)Bende senin modların botu olduğunu düşünmeye başladım napıcaz![]()
KO'yu hiç oynamamış birisi olarak bu yoruma arkadaşlarımla çok güldükko botu olmaktansa bu oyunun botu olmaktan şeref duyardım açıkcası =)
her yapılan hatada yada hata sayılabilecek olumsuz her olayda, yalamaya devam edersen bu oyununda sonu ko olucak merak etme.ko botu olmaktansa bu oyunun botu olmaktan şeref duyardım açıkcası =)
aga beeeeee üzdüBosuna sevinmeyin giriş yapmıyor.
hangi arkadaşlarınla? ko da ki klan arkadaşlarınla mıKO'yu hiç oynamamış birisi olarak bu yoruma arkadaşlarımla çok güldük![]()
eski mesajlarıma baksana bakalım hangi hatada yalamışım? benim de şikayetlendiğim güncellemeler oldu. ama sizin gibi vay öldüm vay bittim, nerede yönetim, ne beceriksiz yönetim tarzında yazmadım. allaşkına siz gidip kıraathanede okey oynamaya devam etsenize... oyun dünyasından bi bok anlamadığınız belliher yapılan hatada yada hata sayılabilecek olumsuz her olayda, yalamaya devam edersen bu oyununda sonu ko olucak merak etme.
iyi oyun içi ekleşelim de bi 10-20 tane sc versenehangi arkadaşlarınla? ko da ki klan arkadaşlarınla mı
üye oluş tarihin (hatta zamanın) 45 dakika önce ve üye olduğundan beri sadece yönetimin kötüymüş, yok sc lerimiz boşa gitmişmiş (ki sc dediğin ben sırf zevkine basıyorum bazen ucuz olduğu için) , yok mod arkadaşlar yan charlarla girmişmiş... sadece oyunu karalamak ve kaos yaratmak adına mesajlar... ve diyorsun ki ben ko nun botu değilim, öyle mi ?
güldüğün arkadaşlar da muhtemelen ko ya aşırı para gömmüş, şimdi beş para etmeyen charlarından dolayı kara kara düşünen klan arkadaşların gibi geliyor bana. her fırsatta da oyunu boklayalım ki belki millet oyundan soğur da ko ya döner sizin charlar eski değerine kavuşur di mi ?![]()
Sen adamlara bot dediğin için adamda sana bot demiş vay öldüm vay bittim diye bi mesajı yok adamın sen niye bu kadar tetiklendinki yıkamacı yağlamacıeski mesajlarıma baksana bakalım hangi hatada yalamışım? benim de şikayetlendiğim güncellemeler oldu. ama sizin gibi vay öldüm vay bittim, nerede yönetim, ne beceriksiz yönetim tarzında yazmadım. allaşkına siz gidip kıraathanede okey oynamaya devam etsenize... oyun dünyasından bi bok anlamadığınız belli
ben gördüğüm bir şeyi/ fikrimi belirttim. bu konuya hiç yazmamış birinin ben "bot" diyince üstüne alınması ve bana cevap yetiştirmesi ardından da senin peydah olmana ne demeli? üstelik ikinizin de hesapları aynı saatlerde 45-55 dakika önce açılmış hesaplar ?!? sayın ko botları ?Sen adamlara bot dediğin için adamda sana bot demiş vay öldüm vay bittim diye bi mesajı yok adamın sen niye bu kadar tetiklendinki yıkamacı yağlamacı![]()