Patch Hatası

yusuf03

Üye
arkadaşlar beni̇m evi̇mdeki̇ leptop ekran karti uyumsuz olmasi nedeni̇ i̇le kaldirmadi.onu anladim.i̇ş yeri̇mdeki̇ bi̇lgi̇sayar masaüstüdür ve bugüne kadar oyun oynuyordum. bugün gelen patch i̇le sunucudan bağlantisi paylaşiyor di̇yor ve sunucu tarafli dosya yüklemesi̇ bekleni̇yor di̇yor bu patch atmiyor. defalarca açip kapadim olmuyor. bana yardimci olabi̇li̇r mi̇si̇ni̇z

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    576.1 KB · Görüntüleme: 77
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    522.5 KB · Görüntüleme: 75
Moderatör tarafında düzenlendi:

Kenshin

Üye
Merhaba,

Öncelikle konu açarken komple büyük harf ile yazmamaya özen gösterin.

Sorununuz için; oyunun kurulu olduğu klasör içerisinde “download.xml” dosyası varsa bunu silin ve tekrar deneyin. Ayrıca iş yeri internet ağının kısıtlama yapmadığından emin olun.

yusuf03

Üye
Merhaba,

Öncelikle konu açarken komple büyük harf ile yazmamaya özen gösterin.

Sorununuz için; oyunun kurulu olduğu klasör içerisinde “download.xml” dosyası varsa bunu silin ve tekrar deneyin. Ayrıca iş yeri internet ağının kısıtlama yapmadığından emin olun.
Öncelikle teşekkür ederim.iş yerimin intertinde herhangi bir kısıtlama yoktur.yeni gelen patchi atmadı hata verdi. sizin önerdiğiniz şekilde deneyeceğim. iş yerimde sürekli dilekçe vb şeyleri büyük harfle yazdığımdan dolayı dikkat etmiyordum.Rahatsızlık verebileceğini düşünmedim.Dikkat ederek konuyu açarım.Hayırlı günler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt