İstek Patch ile ilgili detaylı bilgi

Anthelior

Üye
Bakım bitmeye yakın yama notları zaten yayınlanacaktır. WoW gibi büyük oyunlarda ekip daha büyük ve profesyonel olduğu için yama notları önden yayınlanabiliyor, çünkü genel olarak oyunculara sunulacak içerik bellidir, çoktan final hale getirilmiştir ama Rise'ın ekibini onlarla karşılaştırmak olmaz. Üstelik oyun da geliştirilmeye devam ettiği için her an her yerde bug çıkması olası. Hal böyle olunca yama tam olarak yayınlanmadan yama notlarını da yayınlayacaklarını sanmam.

Ama en azından gelecek yeniliklerden kabaca ipucu verebilirlerdi.

Barljix1912

Üye
Bakım bitmeye yakın yama notları zaten yayınlanacaktır. WoW gibi büyük oyunlarda ekip daha büyük ve profesyonel olduğu için yama notları önden yayınlanabiliyor, çünkü genel olarak oyunculara sunulacak içerik bellidir, çoktan final hale getirilmiştir ama Rise'ın ekibini onlarla karşılaştırmak olmaz. Üstelik oyun da geliştirilmeye devam ettiği için her an her yerde bug çıkması olası. Hal böyle olunca yama tam olarak yayınlanmadan yama notlarını da yayınlayacaklarını sanmam.

Ama en azından gelecek yeniliklerden kabaca ipucu verebilirlerdi.
evet çok haklısın ben de katılıyorum buna, cuma akşamı olması da aciliyetin giderilmesi açısından yapıldığını düşünüyorum ( bir açık, bir bug, bir hile, ) gibisinden düşündüm, ama dediğim gibi ucundan gösterseler gerçekten içimiz biraz olsa rahatlıyıcak :)

AeroxRousseau

Üye
Arkadaşa bende katılıyorum fakat. Bu yamalar test sunucusunda deneniyor, onaylandıktan sonra tek yapmak official sunucuya entegre etmek. Yama notları önden paylaşılabilir.

SoloChar

Üye
oyuna giremiyoruz demi hala ? giren varmı ben giremiyom

WoSLoS

Üye
Yapılan çalışmaların güncelleme notları olarak görmek istiyoruz ne geldiğini ne yapıldığını bilmek biz oyuncular olarak hakkımız

foden

Üye
Oyun 13:00'da da açılmazsa gerçekten üzücü olacak ya. Saat akşamdan beri bekliyoruz.

brit

Üye
Üretim açılacak mı yoksa geldiğimiz oyunlara geri dönecek miyiz? Bu kadar basit aslında. Bıçak kemiği deldi deldiiii

kb7

Üye
Biraz daha sakinlik iyidir emin olun oyun yetkilileri de açmak istiyorlardır.

tenfinger

Üye
Bende merak ediyorum ama çalışma sonucunda (sorun tespit edilip düzeltildikten sonra) ki durumun ne olacağı belli olmaya bilir
Patch geri çekilebilir veya patch de crafting sorun yapıyorsa kapalı tutulmaya devam edebilir

Açıkçası ne şartlarda sistemi geri açacakları belli olmayabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt