Patch ve Giriş Hakkında Hata.

sertachzl

Üye
Bu şekilde hata almaktayım. Launcheri açtığımda baştaki gibi play geliyor hiç bir şekilde patch atmadan, play butonuna tıkladıktan sonra exe olarak bir dosya eksik gözüküyor gerekli yardım edilirse teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• rise online 1.jpg
    rise online 1.jpg
    344.7 KB · Görüntüleme: 81
  • rise online 2.jpg
    rise online 2.jpg
    394.4 KB · Görüntüleme: 71

LastFunsane

Üye
Merhaba
Launceri açtıkcan sonra yukarıda istemciyi doğrula secenegıne tıklarsanız eksık dosyalarınız eklenecektır . denemenizi tavsıye ederım

sertachzl

Üye
Merhaba
Launceri açtıkcan sonra yukarıda istemciyi doğrula secenegıne tıklarsanız eksık dosyalarınız eklenecektır . denemenizi tavsıye ederım
Dediğiniz şekilde yaptım yine aynın şekilde hata vermekte, ilginiz için teşekkür ederim problem güncel olarak devam etmektedir.

LastFunsane

Üye
Eğer varsa virüs programınızı kapatıp tekrar istemciyi doğrulayın . Virus programı bazı dosyalarınızı sılıyo olabılır

sertachzl

Üye
Eğer varsa virüs programınızı kapatıp tekrar istemciyi doğrulayın . Virus programı bazı dosyalarınızı sılıyo olabılır
Tekrar dediğiniz şekilde denedim C:/Program Files/Rise Online/Game/Rise Online/Binaries/Win64/Rise Online-Win64-Shipping.exe Dosyasını bulamıyor böyle bir hata devam ediyor aynı şekilde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt