Patchten sonra şişirilen bp item piyasası

chibss

Üye
Bildiğiniz gibi priestlerin görev iteminin apsi 125den 119a düşürüldü. Bunun üzerine battle priestin diğer itemlerinde de fırsat artışı diyorum buna. Aşırı derecede artış oldu. Arz talep meselesi tabiki ama bozuk olmasına rağmen şişirilen arc sword iteminin +6 sının 4.5 gbye pazara konulmasını uygun görmüyorum. Patchten sonraki gece 4.5a çekildi. Sonra 4 e indi. Kanımca benimde satılması gerektiğini düşündüğüm fiyat 3.5 gb ve altıdır. Örneğin basit matematikle
Pazardaki elite silah fiyatları= +1 hatred 120m +6 sı 550m e satılmakta. Oran 4.6
+1 war sycthe 80m +6 sı 360 m Oran 4.5
+1 Vixen 63m +6 sı 290m Oran 4.6
+1 Mİno 25 m +6 sı nı bilmiyorum muhtemelen bu orana uyuyor.

Bu durumda arc swordu +1 in fiyatını 70m den hesaplarsak 320 330 350 m e düşeceğini düşünüyorum. Orman yangınları sırasında yangın ihtiyaç malzemelerini fahiş fiyatlara satanlardan farkınız yok. Görev itemli bpler yalnız değildir.

Golden bow 250 k falan diyenler olacak. Burada sadece elite itemlerin piyasasını yazdım. Golden bow butcher falan her yerden düştüğü için onlar bu mantığa uymuyor.

Sizin fikriniz nedir

chatlax035

C
Bildiğiniz gibi priestlerin görev iteminin apsi 125den 119a düşürüldü. Bunun üzerine battle priestin diğer itemlerinde de fırsat artışı diyorum buna. Aşırı derecede artış oldu. Arz talep meselesi tabiki ama bozuk olmasına rağmen şişirilen arc sword iteminin +6 sının 4.5 gbye pazara konulmasını uygun görmüyorum. Patchten sonraki gece 4.5a çekildi. Sonra 4 e indi. Kanımca benimde satılması gerektiğini düşündüğüm fiyat 3.5 gb ve altıdır. Örneğin basit matematikle
Pazardaki elite silah fiyatları= +1 hatred 120m +6 sı 550m e satılmakta. Oran 4.6
+1 war sycthe 80m +6 sı 360 m Oran 4.5
+1 Vixen 63m +6 sı 290m Oran 4.6
+1 Mİno 25 m +6 sı nı bilmiyorum muhtemelen bu orana uyuyor.

Bu durumda arc swordu +1 in fiyatını 70m den hesaplarsak 320 330 350 m e düşeceğini düşünüyorum. Orman yangınları sırasında yangın ihtiyaç malzemelerini fahiş fiyatlara satanlardan farkınız yok. Görev itemli bpler yalnız değildir.

Golden bow 250 k falan diyenler olacak. Burada sadece elite itemlerin piyasasını yazdım. Golden bow butcher falan her yerden düştüğü için onlar bu mantığa uymuyor.

Sizin fikriniz nedir
+7 cursedi 140 m e koymuslar bunlar a laf desen ne diyeceğimi bilemem gerçekden :D Sanki ana statı değişti de ap yerlere yapıştı. Gerçekden değişik bir toplumuz üzülüyorum.

KahrolmusKral

Üye
Bu fiyatlardan asla item alınmaz satılmadıkça da dengeye gelir insanlar da akıllı olup almasın yani

AlaskanCrab

Üye
+7 cursed 120 ap benim görev silahı 119. 1 ap fark için adam 120 m ödeceğimi düşünüp pazara koymuş şaka gibi bunlar, sorsan bilmem kaç yıllık malum oyun geçmişi vardır.

Zbam

Üye
pahalıya almayın sorun çözülür direk

sanne2

Üye
Şişirme değil, jobu diğer joblardan 10 gömlek üstün yaparsan itemleri tabi pahalı olur.

sanne2

Üye
Forumda prieste ağlıycağın kadar pri açıp kassan 61 olduydun.İşin doğrusunu anlatıyoz onuda anlamıyon:D
Bütün server priest olsun o zaman bu normal bir şey mi ya? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasından ne zaman kurtulacaksınız acaba siz?

feya

Üye
Pazarcılar zil takıp oynuyorlardır şimdi,nasılda galyana getirdik yönetimi diye

Zbam

Üye
Anlamamışsın bi daha uzun uzun anlatamıcam yoruldum:D Kısaca PRİEST SADECE SOLO FARM YAPABİLİYOR bütün server priest olursa asaslar gelir hepsini tekler sonra asaslar artar böyle bir döngü oluscak ve görceksin bu pri açanların %80 i bırakıcak charı çünkü itemlı bplerden kutu alamayıp neden kastım bu charı diye delircekler çünkü BP SADECE SOLO FARM YAPABİLİYOR bütün charlardan üstün değil

Zbam

Üye
Bütün server priest olsun o zaman bu normal bir şey mi ya? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasından ne zaman kurtulacaksınız acaba siz?
Bu arada bi bp oynamanı çok isterim cz beklediğin kadar keyifli bir yer değil:D

sanne2

Üye
Bu arada bi bp oynamanı çok isterim cz beklediğin kadar keyifli bir yer değil:D
Oynamayı bilmiyorsan öyle geliyodur kankam, var bp arkadaşım gayet de basanlar çoklu dalmadığı sürece iş yapıyor, biraz tecrübe meselesi.

Alkoer

Üye
Şuanki fiyattan item almayın lütfen. Aldığınız zaman arz-talep durumu devam eder.

fstab

Üye
+7 cursed +6 ws aynı vuruyorsa 120m de yaparlar 150de xD

Harley

Üye
Şişirme değil, jobu diğer joblardan 10 gömlek üstün yaparsan itemleri tabi pahalı olur.
Neyi üstün giy +8 set full dex ol sende vurursun oyundan anladığınız yok saçma saçma yorum yapıyorsunuz ben asasım ver elime 2 tane +7 silah bp priest önümde duramaz biz ezik olduğumuz için onlar güçlü sannediyorsunuz giyin +8 ezik kıyafet full dex takılın kac vuruyorsunuz kaç yiyorsunuz

Zbam

Üye
Neyi üstün giy +8 set full dex ol sende vurursun oyundan anladığınız yok saçma saçma yorum yapıyorsunuz ben asasım ver elime 2 tane +7 silah bp priest önümde duramaz biz ezik olduğumuz için onlar güçlü sannediyorsunuz giyin +8 ezik kıyafet full dex takılın kac vuruyorsunuz kaç yiyorsunuz
Anlatma anlamıyo:D

TaturA

Üye
Arc Sworttaki fiyat doğru aslında 5 gb olmalı silahın +6 sı %10 Rock grubuna attack veriyor. Bakalım kimler Rock grubunda Runic Glom. Fire Rock . Poisson Rock yani iyi item veren moblar hmm yani sen daha iyi farmla diye adamlar iteme bonus koymuş bence normal fiyat.

anil1991anil

Üye
Arc +1 ve cursed +7 ederi 55m dir. Saçma fiyatlar koyuyorlar, çeken olacağını sanmıyorum.

+7 cursed +6 ws aynı vuruyorsa 120m de yaparlar 150de xD

Warrior, o defans ve canla priestle aynı atak vuruyorsa müthiş bir şey değil mi? Daha ne olsun istiyorsun acaba? Bunun bedeli tabiki pahalı olmalı. Sen ve karşındaki battle priest aynı damage vuracak ve sende epic set, yüksek can olacak, onda bez ve 800 can olacak. Bu warrior bp karşısında inanılmaz avantajlı olmayacak mı? O kadar para veriyorum, ws takıyorum ama damagelerimiz aynı, priest çok güçlü demek yüzyılın esprisi olur. Verdiğin paranın karşılığını alıyorsun ama farkında değilsin. Yani siz, priest ws ile yakın değerdeki itemi alıp (Örneğin arch sword) ws li warriorla aynı damage i vursun istiyorsunuz. +8 set ucuza dizilebiliyor diyorsunuz, siz de görev epic armorlarını bedavaya takıyorsunuz, battle priestler takamıyor. Bunu aklına getirdin mi? Sinirle yazı yazarken önce bir düşünün. Şaka gibisiniz valla :)

Son düzenleme:

fstab

Üye
Arc +1 ve cursed +7 ederi 55m dir. Saçma fiyatlar koyuyorlar, çeken olacağını sanmıyorum.

Warrior, o defans ve canla priestle aynı atak vuruyorsa müthiş bir şey değil mi? Daha ne olsun istiyorsun acaba? Bunun bedeli tabiki pahalı olmalı. Sen ve karşındaki battle priest aynı damage vuracak ve sende epic set, yüksek can olacak, onda bez ve 800 can olacak. Bu warrior bp karşısında inanılmaz avantajlı olmayacak mı? O kadar para veriyorum, ws takıyorum ama damagelerimiz aynı, priest çok güçlü demek yüzyılın esprisi olur. Verdiğin paranın karşılığını alıyorsun ama farkında değilsin. Yani siz, priest ws ile yakın değerdeki itemi alıp (Örneğin arch sword) ws li warriorla aynı damage i vursun istiyorsunuz. +8 set ucuza dizilebiliyor diyorsunuz, siz de görev epic armorlarını bedavaya takıyorsunuz, battle priestler takamıyor. Bunu aklına getirdin mi? Sinirle yazı yazarken önce bir düşünün. Şaka gibisiniz valla :)
pardon yanlış yazmışım ws diye arc swordu kast etmiştim

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt