Patchten sonra şişirilen bp item piyasası

TheHexer

Üye
Bildiğiniz gibi priestlerin görev iteminin apsi 125den 119a düşürüldü. Bunun üzerine battle priestin diğer itemlerinde de fırsat artışı diyorum buna. Aşırı derecede artış oldu. Arz talep meselesi tabiki ama bozuk olmasına rağmen şişirilen arc sword iteminin +6 sının 4.5 gbye pazara konulmasını uygun görmüyorum. Patchten sonraki gece 4.5a çekildi. Sonra 4 e indi. Kanımca benimde satılması gerektiğini düşündüğüm fiyat 3.5 gb ve altıdır. Örneğin basit matematikle
Pazardaki elite silah fiyatları= +1 hatred 120m +6 sı 550m e satılmakta. Oran 4.6
+1 war sycthe 80m +6 sı 360 m Oran 4.5
+1 Vixen 63m +6 sı 290m Oran 4.6
+1 Mİno 25 m +6 sı nı bilmiyorum muhtemelen bu orana uyuyor.

Bu durumda arc swordu +1 in fiyatını 70m den hesaplarsak 320 330 350 m e düşeceğini düşünüyorum. Orman yangınları sırasında yangın ihtiyaç malzemelerini fahiş fiyatlara satanlardan farkınız yok. Görev itemli bpler yalnız değildir.

Golden bow 250 k falan diyenler olacak. Burada sadece elite itemlerin piyasasını yazdım. Golden bow butcher falan her yerden düştüğü için onlar bu mantığa uymuyor.

Sizin fikriniz nedir
oyun açılalı 2 ay olmuş ve hala görev itemi olan bpler bu fiyatlardan alsınlar yaptığınız farmlar nereye gitti

psikolog

Üye
bir item tek kişide varsa fiyatı satıcı belirler çok kişide olduğunda alıcı belirler bakalım ne yapacaz fiyatları:)

Alkoer

Üye
oyun açılalı 2 ay olmuş ve hala görev itemi olan bpler bu fiyatlardan alsınlar yaptığınız farmlar nereye gitti
Ben şuana kadar siteye 1 coin satmadım.

Ama mağazadan 1000lik potta almadım.

Üstümdeki itemler 1gb etmez.

Bu bp ile 24 saat dönen adam parayı buldu. Ben potu kurtardım diye sevindim

kukmina

Üye
arkadaşlar ne ağladınız be oyundan komple kaldıram şu bp yi herkez rahatlasın (not:bi karekter çok op sa ben o karekteri ne kadar seversem seveyim oynamam)
ve özellikle rog ve warior arkdaşlar bp lerden kutu alamadığını idda edenler abi sizler bi gidin karekterlerin ap ve skill caplerini öğrenin şu kadar ap var bu kadar vuruyom tarzında yazmadan gidin araştırın öğrenin her clasın cap değerleri var ap ne kadar yüksekse o kadar fazla vurmuyo belli bi seviyeden sonra ap arttırmak ego tatmini gidin araştırın
golem slotlarında bplerle kapışma sonuclarım her mobdan 100 adet kestik
1 =aynı karekterle 10 farklı player oynadı ve ortalama rakamlar
2=silah olarak her sınıfın en iyi +7 mavi itemleri
3=rog +7 nadir set warior +8 paper set
4=toplamda 20 kişilik bi grup 40 saatlik bi çalışma sunucu ortaya kondu
5=not wariorla ortalama en az 10 kere öldük o yüzden bp biraz fazla kesti (ben hiç ölmedim bp oynamaya alışkınım)
6=flame rock da bp ler tor kullanmadı kutu alamadı (bunuda denedik)
65rog vs 65 bp
kutu % 73 %27
65 warior vs 65 bp
kutu % 53 % 47

bu kadar şeye rağmen halen ağlayıp sızlayanlar olucak önçelikle 65 rog pri wari karekterlerim var adaletli olması bakımından sadece şöle diye bilirim rog ve warior priye göre zengin adamların oynucağı sınıf dizmesi aşırı maliyetli ama dizdikten sonrada bp her türlü eziliyo adamlar tor ve curse olmasa hayatta farm atamazlar ama biz yinede bp leri nerfleyelim çok vuruyolar

kısacası biride çıkıp demiyoki ya arkadaşım bu adamların damagelerini silahlarını nerflemek yerine tor ve curse skilini nerfleyin (bu skiller nerflenirse oyunda pri bulamassınız baştan söliyim)
extrem olarak sölemek istediğim 70 lwl cap geldiğinde bu formda sadece ınt ve bp lerin ağlamalarını duycaksınız

SONUC OLARAK BP LER ÇOK OP NERFLEYELİM (biz karekterlerimizi tam anlamıyla bilmiyoz ama bp yi nerfleyelim magede pk da çok vuruyo onuda nerfleyelim)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt