arkadaşlar ne ağladınız be oyundan komple kaldıram şu bp yi herkez rahatlasın (not:bi karekter çok op sa ben o karekteri ne kadar seversem seveyim oynamam)
ve özellikle rog ve warior arkdaşlar bp lerden kutu alamadığını idda edenler abi sizler bi gidin karekterlerin ap ve skill caplerini öğrenin şu kadar ap var bu kadar vuruyom tarzında yazmadan gidin araştırın öğrenin her clasın cap değerleri var ap ne kadar yüksekse o kadar fazla vurmuyo belli bi seviyeden sonra ap arttırmak ego tatmini gidin araştırın
golem slotlarında bplerle kapışma sonuclarım her mobdan 100 adet kestik
1 =aynı karekterle 10 farklı player oynadı ve ortalama rakamlar
2=silah olarak her sınıfın en iyi +7 mavi itemleri
3=rog +7 nadir set warior +8 paper set
4=toplamda 20 kişilik bi grup 40 saatlik bi çalışma sunucu ortaya kondu
5=not wariorla ortalama en az 10 kere öldük o yüzden bp biraz fazla kesti (ben hiç ölmedim bp oynamaya alışkınım)
6=flame rock da bp ler tor kullanmadı kutu alamadı (bunuda denedik)
65rog vs 65 bp
kutu % 73 %27
65 warior vs 65 bp
kutu % 53 % 47
bu kadar şeye rağmen halen ağlayıp sızlayanlar olucak önçelikle 65 rog pri wari karekterlerim var adaletli olması bakımından sadece şöle diye bilirim rog ve warior priye göre zengin adamların oynucağı sınıf dizmesi aşırı maliyetli ama dizdikten sonrada bp her türlü eziliyo adamlar tor ve curse olmasa hayatta farm atamazlar ama biz yinede bp leri nerfleyelim çok vuruyolar
kısacası biride çıkıp demiyoki ya arkadaşım bu adamların damagelerini silahlarını nerflemek yerine tor ve curse skilini nerfleyin (bu skiller nerflenirse oyunda pri bulamassınız baştan söliyim)
extrem olarak sölemek istediğim 70 lwl cap geldiğinde bu formda sadece ınt ve bp lerin ağlamalarını duycaksınız
SONUC OLARAK BP LER ÇOK OP NERFLEYELİM (biz karekterlerimizi tam anlamıyla bilmiyoz ama bp yi nerfleyelim magede pk da çok vuruyo onuda nerfleyelim)