Pay To Win'den şikayetçi olan arkadaşlar için

Ouss

Üye
e86p0td.png

Priestin 2k buff skillini gösterin nerede? veya level cap sınır 65 iken 2500 buff 68 level da açılıyor. (70 uzun bir süre sonra geliceğini yönetim söyledi)

Şimdi Priestten 1500 buff dışında 65 lvl ve altında priestin atabileceğini bir skill yok, 1500 buff SC p2w değil diyen arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorlar?

Daha oyunun betasında oynamamış adamlar bana ahkam kesmesin. Oyunun en büyük savunucularından ve reklamını yapanlardan birisiyim daha yolun en başındayken 2 yıl önce , şirket politikasını değiştirdiği için bende eleştiririm, kendi verdikleri sözleri tutmuyorlar, daha early acces açılıcakken böyle yapıyorlarsa ileride neler olucak kim bilir. Buna rağmen ben de başlicam seviyorum çünki ama 1 ay şans vericem ama gelip gelipte pusta satılan p2w eşyaları savunmayın, pve veya pvp para yatırınca avantaj kazanıyormusun? EVET bittiiiiii.

Lynx35

Üye
e86p0td.png

Priestin 2k buff skillini gösterin nerede? veya level cap sınır 65 iken 2500 buff 68 level da açılıyor. (70 uzun bir süre sonra geliceğini yönetim söyledi)

Şimdi Priestten 1500 buff dışında 65 lvl ve altında priestin atabileceğini bir skill yok, 1500 buff SC p2w değil diyen arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorlar?

Daha oyunun betasında oynamamış adamlar bana ahkam kesmesin. Oyunun en büyük savunucularından ve reklamını yapanlardan birisiyim daha yolun en başındayken 2 yıl önce , şirket politikasını değiştirdiği için bende eleştiririm, kendi verdikleri sözleri tutmuyorlar, daha early acces açılıcakken böyle yapıyorlarsa ileride neler olucak kim bilir. Buna rağmen ben de başlicam seviyorum çünki ama 1 ay şans vericem ama gelip gelipte pusta satılan p2w eşyaları savunmayın, pve veya pvp para yatırınca avantaj kazanıyormusun? EVET bittiiiiii.
1750 var :D

ItsPERFECT

Üye
e86p0td.png

Herkes birşeylerden heragat edecek dostum etmeli,ya tamam oyun p2w olmasın olmasından gerçekten bu adamlarında bi yerlerden kazanması gerekli CBT'nin ilk günlerinde AP (Attack Power Scroll) yoktu o kadar warrior gördüm ki discordda atak sc neden yok asaslara bağlı yaşıyoruz neden getirmiyorsunuz diye, iktisatta olduğu gibi Talep olursa Arz herzaman gerçekleşir. Sen istemiyorsun bazısı istiyor onun istemediğini sen istiyorsun herkesi mutlu edemezler kesinlikle bunu başaramazlar. Güzel bi oyun cıkarsınlarda ortaya Discord'dan oyundan bi yöneticiyle birebir muhatap olmak bile bi ayrı keyif ve önemsendiğimiz hissiyatını veriyor bana.

morganlefay

Üye
e86p0td.png

hocam oradaki skiller güncel değil, bir sürü değişiklik oldu.
Ayrıca kısa süre içinde 70 cap açılacağını düşünüyorum, priestin ya da diğer karakterlerin en önemli skilleri 65 ten sonra. Uzun süre 65 te kalmayacaktır, 65 cap e özel 1000 k sc getirip sonradan 1500 getirmeye gerek yok, pvp alanında aktif olarak kullanılıyor sc. Zaten 70 cap açıldıktan sonra sc olsa bile millet buff alacaktır 1k fark var.
Ne kadar süreceği belli olmayan 65-70 cap geçişi için bu kadar tepki göstermene gerek yok bence.

Alkoer

Üye
Bu konuya yorum yazanlar oyun çıkışından 1 ay sonra acaba aynı görüştelermi?

kerkyon52

Üye
1-) öncelikli knightta premıum almadan serverlara girme imkanın var buradada var
2-)Pazar'dan örnek vermişsin buradada ah sistemi için premıum şarti var :)
3-) tl ticareti coin gb vb bahsetmişsin buradada aynısı var , Ben gelip sana gb satabilir miyim satarim , Nart'a gidip +8 reaper Tl ile satabilir miyim satarim giyinmedigim sürece ruh bagı olmuyor :D
Knighttan örnek vermişsin Krowaz +8 set var giyilmediginde saniyesinde herhangi x karaktere satabilirsin. Rise'dan örnek veriyorum İmperial set +8'im varsa giymedigim sürece sana da nart'ada satabilirim
4-Knightta en cok sıkıntı olan oyunu bitme noktasına getiren durum nedir Tl ile item alarak milletin önune gecmek kısaca denge yok peki buradada itemleri giymedikce senden reaper narttan x adli saglam itemleri toplayarak gelir kapısı yaratabilirim mesela senden reaper +8 aldim 2000bin tl pazara koyarım 3000bin tl diye zor degil.

Nartin karşi cıktıgı giyilmedigi sürece item mesela unique +6 +7 +8 de bassan hemen sanıyesınde satabilirsin p2w önunu acacak ve burhan bey sunu demıstı kimse sizi sonradan başlayarak 1 Gunde full karakter yapmasına engel olacaz ee engel nerede Knightta pazarcı olarak tabir ettigimiz kesim var itemleri toplar ihtiyaci olana satar şimdi bugun ben toplasam giymesem yarın senın ihtiyacin oldugunda sana satarim sende 1 gunde karakterini tl ile fulleyebilirsin.
Malum oyundan örnek verdiginden dolayi dicem bizde o pre fiyatlarini cash fiyatlari yeri geldiginde 1 iteme 10 20 k paralari verdik bundan muzdarıp oldugumuzdan dolayi bu oyunu tercih ettik knight 2 yönelecekse orada oyun hali hazırda var.

sistemdeki +6 +7 +8 itemler giyildiginde degil item basıldıgında karaktere baglanmalıdır. satacak kişi ise +5'den satabilir basacak kişi ise +5den toplayarak +6 sonra +7 sonra +8 cıkabilir.

Nart'la ilgilide p2w karşi birisi ha cok ihtiyaci varmi tanıdıgım birisi oyun acıldıgında en kötü reaper +8 basan birini bulur 10k 20k verir alır maddiyatida el verir tanıdıgm biri ama bu adam buna karşi ise bi sorun bakalım neyıne karşi.
merhaba güzel kardeşim
1. girebiliyorsun arkadaşın söylemek istedigi sıra bekliyor olmandı.
2. 2 oyununda para kazanması için verdigi bonusların getirileri knıghtta premium alıyordun bidaha odeme yapıyordun. burada öyle birşey yok
3. bu durumu söyle cözelim o zaman ben 200 kişi toplıyım bütün bosları benim topladıgım adamlarla keseyim bizden başkası drop alamasın o zaman 200 kişinin önüne kim gecicek... buna da bir tezin varmı....
4. milletin kimse kimse önüne gecmedi... 1000 lira 2000 lira ile cok cok ucuk noktalara gelen yok. 50000 bin lira veren adam bile suan nirvanada degil izliyorum hala asaslardan magelerden tek yiyor.... ki şuan lwlde herkes eşit_herkesde 7 8 itemler var...
rare itemin 8 ile epic itemin 7 si aynı ap oyunu bu yüzden oynuyorsun zaten herkesden önde olmak bu oyunda rekabet var en iyisi olmak t
yani camur atmaya kalkarsan doriondaki wormların yerine bile bahane bulursunuz siz niye cok uzakta diye.....

sizin gibi insanlara fazla takılmıyorum knıght onlineye gidip orda gmlere oyunu duzeltmeleri için yalvarabilirsin :)

poxime

Üye
merhaba güzel kardeşim
1. girebiliyorsun arkadaşın söylemek istedigi sıra bekliyor olmandı.
2. 2 oyununda para kazanması için verdigi bonusların getirileri knıghtta premium alıyordun bidaha odeme yapıyordun. burada öyle birşey yok
3. bu durumu söyle cözelim o zaman ben 200 kişi toplıyım bütün bosları benim topladıgım adamlarla keseyim bizden başkası drop alamasın o zaman 200 kişinin önüne kim gecicek... buna da bir tezin varmı....
4. milletin kimse kimse önüne gecmedi... 1000 lira 2000 lira ile cok cok ucuk noktalara gelen yok. 50000 bin lira veren adam bile suan nirvanada degil izliyorum hala asaslardan magelerden tek yiyor.... ki şuan lwlde herkes eşit_herkesde 7 8 itemler var...
rare itemin 8 ile epic itemin 7 si aynı ap oyunu bu yüzden oynuyorsun zaten herkesden önde olmak bu oyunda rekabet var en iyisi olmak t
yani camur atmaya kalkarsan doriondaki wormların yerine bile bahane bulursunuz siz niye cok uzakta diye.....

sizin gibi insanlara fazla takılmıyorum knıght onlineye gidip orda gmlere oyunu duzeltmeleri için yalvarabilirsin :)

bütün yazına cevaben değil item farkının etkisi konusunda cevap vermek için yazıyorum. PvP de aradaki farkın çokta hissedilmiyor olmasının nedeni oyunun içerik açısından kısıtlı olması ve bazı dengelemelere ihtiyaç duymasıdır. PvP kısmı daha emekleme aşamasındadır. Farkın hissedilmemesinin nedeni oyunun muhteşem dengesi sebebiyle değil şu anda.

Gensuke

Üye
çok basit bir örnekle anlatıcam şimdi oyun içi shoptan gerçek parayla pot satın alabiliyorsun ve aldığın bu potu oyun parasıyla satıp oyunda hiç emek vermeden paran sayesinde oyun parası elde ediyorsun yani oyun net bir şekilde p2w diğer p2w ögelerine değinmeye gerek bile duymadım

XİARA

Üye
Ağzına sağlık hocam, dc de algı yaratan kitleyi özetleyeyim sana. Bunlar iş/okul vs dolayısıyla günde 3-4 saat oynayacak adamlar. Oyuna tl yatırmak istemiyorum (%100 haklılar), oyunda çok durmak da istemiyorum sosyal hayatım da olsun (%100 haklılar) ama oyunda hardcore oynayan kişilerden de geri kalmayayım, onlar benim önüme çok geçemesin (%1500 haksızlar), oyuna bile gerekirse 5 kuruş destekte bulunmayayım ama oyun ekonomisine katkı sağlayacak kişiler benim önümde olmasın (%1500 haksızlar) diye isteyen kitle.
Bu kişileri önceki aşamalardan çok iyi tanıyorum, bunların karakterine tek atan skill koysun gmler yine de tek atana kadar bana damage vuruyolar pot basmak zorunda kalıyorum ama diye şikayet ederler.

Oyunun geleceğini vs düşünmüyorlar amaçları tamamen kendi stratejilerine ya da bulundukları duruma uygun oyun yaptırmak.

Bir yazılımcının bir şirkete maliyeti ne kadar fikir sahibi bile olmadan ayda 1 vereceği 90 tlyi pahalı bulanlar var. Knight online kitlesini bazen özlüyorum, çünkü emek verenin hakkını veriyolar, iftira atıp onları alçaltmaya, şikayet etmeye, dc de algı oluşturup ona dezavantaj kendine avantaj sağlayacak şeyler istemek gibi bir amaçları olmuyor. Buradaki kitle kendi yapamadığı şeyi takdir etmek yerine her türlü çirkefliği yapıyor.
Oyun açılsın atıyorum 2 hafta gece gündüz oyna 65 ol eline +7 reaper yap, hasetlerinden arkandan söylemediğini bırakmazlar. Onlarca şikayet ticket ı atarlar senin için :D
Peki dostum oyundaki içerik kısıtlılığı , slot zorbalığı vs hakkında ne düşünüyorsun. Taxi olayları misal verilebilir. Veyahut exp kasmak için sıradan bir şekilde gidip slota oturmak. Koskocoman bir harita yapmışlar içini toplasan 30 levele kadar gezdik , oyuna o ana kadar vay bee süper diyordum . Gerisini hatırlamıyorum, tek hatırladığım şey oracle harpy slotu, czde pk atmam... Bu kadar kısıtlı çıkınca bir kesim diğer kesime hiç imkan vermemiş oluyor. Meslekler konusunda da bir ekip para toplayıp meslegi bir kişiye kastırıyor diğerleri saatlerce topluyor. Emin ol oyunu oynayan hakim olan 5 bin kişi x miktar para kazandıracaksa bu oyuna. Başta verdikleri sözler doğrultusunda bir çıkış yapılması halinde yeni nesil mmo oyuncularını , tek basına oynamak isteyenleri oyun icinde oradan oraya gönderecek, oyunun içinde kaldığını hissettirecek bir oyun sunulsaydı 10x para kazanılırdı . Kozmetik vs alırlardı premium gelirleri ile. Fakat bazı ticari kafadan başka düsüncesi olmayan insanlar tamamen hakim durumda oldu bu erken erişimle. Alfa öncesinden beri takil ediyorsundur süreci , böyle mi anlatıldı insanlara bu oyun ? Dediklerinde sonuna kadar haklısın ama isyan eden, eleştiren bazı kesime haksızlık ediyorsun . Onlar da keske oyun daha iyi olsa şuraya yazayım diye çabalıyor.

King_OF__Archer

Üye
ben bir öneride bulunayım yöneim ayrı bir server açsın hilecisi de taxiciside cz de birbirlerine vurmayan partyler falan hep o serverda toplansın kendi aralarında çalıp oynasınlar en azından engelleyemiyorlarsa bile bari bu tür pislikler milletin gözünün içine bakarak yapılmamış olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt