1-) öncelikli knightta premıum almadan serverlara girme imkanın var buradada var
2-)Pazar'dan örnek vermişsin buradada ah sistemi için premıum şarti var

3-) tl ticareti coin gb vb bahsetmişsin buradada aynısı var , Ben gelip sana gb satabilir miyim satarim , Nart'a gidip +8 reaper Tl ile satabilir miyim satarim giyinmedigim sürece ruh bagı olmuyor

Knighttan örnek vermişsin Krowaz +8 set var giyilmediginde saniyesinde herhangi x karaktere satabilirsin. Rise'dan örnek veriyorum İmperial set +8'im varsa giymedigim sürece sana da nart'ada satabilirim
4-Knightta en cok sıkıntı olan oyunu bitme noktasına getiren durum nedir Tl ile item alarak milletin önune gecmek kısaca denge yok peki buradada itemleri giymedikce senden reaper narttan x adli saglam itemleri toplayarak gelir kapısı yaratabilirim mesela senden reaper +8 aldim 2000bin tl pazara koyarım 3000bin tl diye zor degil.
Nartin karşi cıktıgı giyilmedigi sürece item mesela unique +6 +7 +8 de bassan hemen sanıyesınde satabilirsin p2w önunu acacak ve burhan bey sunu demıstı kimse sizi sonradan başlayarak 1 Gunde full karakter yapmasına engel olacaz ee engel nerede Knightta pazarcı olarak tabir ettigimiz kesim var itemleri toplar ihtiyaci olana satar şimdi bugun ben toplasam giymesem yarın senın ihtiyacin oldugunda sana satarim sende 1 gunde karakterini tl ile fulleyebilirsin.
Malum oyundan örnek verdiginden dolayi dicem bizde o pre fiyatlarini cash fiyatlari yeri geldiginde 1 iteme 10 20 k paralari verdik bundan muzdarıp oldugumuzdan dolayi bu oyunu tercih ettik knight 2 yönelecekse orada oyun hali hazırda var.
sistemdeki +6 +7 +8 itemler giyildiginde degil item basıldıgında karaktere baglanmalıdır. satacak kişi ise +5'den satabilir basacak kişi ise +5den toplayarak +6 sonra +7 sonra +8 cıkabilir.
Nart'la ilgilide p2w karşi birisi ha cok ihtiyaci varmi tanıdıgım birisi oyun acıldıgında en kötü reaper +8 basan birini bulur 10k 20k verir alır maddiyatida el verir tanıdıgm biri ama bu adam buna karşi ise bi sorun bakalım neyıne karşi.