Oyuncu Arıyorum Payidar Klanı Tanıtım

Kyodai

Üye
Merhaba arkadaşlar. Klanımıza oyuncu aramaktayız.
Seviye veya karakter şartı yoktur. Oyunu oyun bilinci ile oynayan. Kendine ve tüm oyunculara saygıyı ön planda tutan arkadaşlar aramıza katılabilirler.
Oyun oynamayı sadece insanların emeklerini gasp etmek , küfür ve argo konuşarak insanlara saygısızlık etmek olarak kabul görmüş arkadaşlar lütfen iletişime geçmesin.
Sayımız çok değil, büyük hedefler peşinde değiliz. İşten vakit bulup oyuna girdiğimizde sohbet edecek , görev yapacak , etkinlik yapıp kasabilecek , kısacası hoş sohbet ile birlikte vakit geçirebileceğimiz arkadaşlar arıyoruz.
Çoğu kişi DC platformuna katılmak istemiyor, vakti olmuyor, ev ortamı müsait olmuyor, böyle bir şartımız yok . Şuan için oluşturduğumuz bir platformda yok. Fakat iletişim seriliği için oyuncu kitlemiz arttıkca en azından bir whatsup grubu , daha sonraki zamanda ise discord grubu kurmayı planlıyoruz. Tabi ki katılma zorunluluğu olmadan.

Rise online bireyselden çok ekibe ihtiyaç duyulan bir oyun. Kimseyi kurallar veya şartlarla zorlayarak baskı altına sokmak istemiyoruz. Tek şartımız saygı. Gerisi zamanla yoluna girecekti.

Katılmak isteyen arkadaşlar oyun içinden Jix veya Kyodai nickleri ile iletişime geçebilirler.

Teşekkürler , saygılar.

Delucia

Üye
İşten vakit bulup girebildiğinize göre akşam 19. Gece 23 çıkış bence siz direk sohbet odası açıp takılın

Satresin

Üye
İşten vakit bulup girebildiğinize göre akşam 19. Gece 23 çıkış bence siz direk sohbet odası açıp takılın
Klan pek çok oyuncunun yalnız oynamamak istediği için kurulan oyuncu topluluklarıdır. Bu topluluklarda istersek bir tepenin başına geçip muhabbet ederiz, istersekte beraber balık tutarız. Amacımız beraber güzel vakit geçirmek. Bu arkadaşın yaptığı gibi önyargılarınız yoksa ve arkadaşlık ortamında oyun oynamak isterseniz Payidar Klanımıza davetlisiniz. Tek ve değişmeyecek tek şartımız klan oyuncularına ve/veya diğer oyunculara karşı saygılı olmanızdır.

Protean
Klan Asistanı: Jix - Yaş 37
Saygılarımla.

ArchTuareK

Üye
Hayır belirttiğim gibi tek mühim olan saygı.

@Delucia öneriniz için teşekkürler.

Şöyleki o zaman ben solo oynuyordum benim içinde sizlerle hem oyun oynayıp hem de sizlerle arkadaşlık kurmayı. Bu arada Ben berkan İstanbul'da oturuyorum. Yaşım 27 eğer isterseniz discord vs. her türlü aktiviteye giriş yapabilirim.

Kyodai

Üye
Şöyleki o zaman ben solo oynuyordum benim içinde sizlerle hem oyun oynayıp hem de sizlerle arkadaşlık kurmayı. Bu arada Ben berkan İstanbul'da oturuyorum. Yaşım 27 eğer isterseniz discord vs. her türlü aktiviteye giriş yapabilirim.

Oyunda ki tek hedefimiz ekiple sohbet muhabbet kimseyi hiç birşeye zorlamadan güzel vakit geçirebilmek berkan. İlerleyen zamanda discord sunucumuzda olur. Çünkü şuan girmek isteyenlerden çok , klana katılıp çıkmak isteyenler olacak. Zamanla kadro oturacak o zaman herşey daha güzel olacaktır.

Bu arada ırk Protean yazmayı unutmuşum.

Oyundan Jix veya Kyodai mesaj atabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt