Pazar ! ACTİON HOUSE !

AuK

Üye
Arkadaşlar bi yerde herhangi bir açıklama göremedim , neden oyuna hala AFK pazar veya AH aktif edilmedi ?
Sorunun kaynağı nedir,ne zaman düzeltilecek?

Bir kaç kişi PAZARCILIK BİTTİ ! Diye konuştu ve aniden AH bozuldu ve kapatıldı. Herhangi bir açıklamada göremedim ne yazıkkı ..

AuK

Üye
Ufak bi bilgilendirme arkadaşlar oyunda sistemler zaten mevcut er yada geç açılacak sadace su an neden , hangi sebeple kapalı ?
Onun dışında herkes düşüncesinde özgür ama ben bi sistem tavsiye etmedim zaten gelecek sadace ne zaman gelecek diye konu açıyorum :)

WoxHades

Üye
Offline pazar evet fakat AH gelmemeli geliyorsa da sadece pazardaki itemleri göstermeli bu sayede aranan itemin olup olmadığının bilgisi alınır fiyat ya da yer bilgisi vermemeli.

bayc

Üye
AH'nin pazarcılar için;
Avantajları
AH'nin pazarcılar için;
Dezavantajları
AH'nin alıcılar için;
Avantajları
AH'nin alıcılar için;
Dezavantajları
  • Ürünlerinin ortalama fiyat bilgisine hızlıca ulaşabiliyorlar. Ortalama fiyat bilgisine ihtiyaç duymayanlar da pazar araştırması için kullanabiliyor.

• Ürünleri, doğru alıcıya daha kolay ulaşabiliyor.

• Konumlarına kolayca erişilebiliyor, haliyle aranan ürünler daha hızlı satılabiliyor.
  • Aynı ürünü satan "rakip" satıcılar, ürün fiyatını kırabiliyor.

• "Dorionda 1m'e var, 1m'e verirsen alayım" gibi muhabbetler ile muhattap olabiliyorlar.

• Uçuk fiyattan ürünlerini satmak isteyenler zora girebiliyor.
  • İhtiyaç duyulan ürünün ortalama fiyat bilgisine ulaşılabiliyor.

• İhtiyaç duyulan ürüne, konumuyla birlikte hızlıca ulaşabiliyor.

• En uygun fiyatı hızlıca görüntüleyebiliyor.

• İhtiyaç duyulan ürünün pazarda olup olmadığını görüntüleyebiliyor.
  • Pazarcılar, belli ürünlerde (örneğin toplayıcılık) belli fiyat altındaki ürünleri satın alarak, ellerindeki ürünlerin fiyatını yükseltebilir, haliyle craft yapanlar ürün satın almakta zorlanabilir.

Üşenmedim, konu gelmişken küçük bir tablo hazırladım. Bir şeyler eklemek isteyen var mı? :)

Alkoer

Üye
AH'nin pazarcılar için;
Avantajları
AH'nin pazarcılar için;
Dezavantajları
AH'nin alıcılar için;
Avantajları
AH'nin alıcılar için;
Dezavantajları
  • Ürünlerinin ortalama fiyat bilgisine hızlıca ulaşabiliyorlar. Ortalama fiyat bilgisine ihtiyaç duymayanlar da pazar araştırması için kullanabiliyor.

• Ürünleri, doğru alıcıya daha kolay ulaşabiliyor.

• Konumlarına kolayca erişilebiliyor, haliyle aranan ürünler daha hızlı satılabiliyor.
  • Aynı ürünü satan "rakip" satıcılar, ürün fiyatını kırabiliyor.

• "Dorionda 1m'e var, 1m'e verirsen alayım" gibi muhabbetler ile muhattap olabiliyorlar.

• Uçuk fiyattan ürünlerini satmak isteyenler zora girebiliyor.
  • İhtiyaç duyulan ürünün ortalama fiyat bilgisine ulaşılabiliyor.

• İhtiyaç duyulan ürüne, konumuyla birlikte hızlıca ulaşabiliyor.

• En uygun fiyatı hızlıca görüntüleyebiliyor.

• İhtiyaç duyulan ürünün pazarda olup olmadığını görüntüleyebiliyor.
  • Pazarcılar, belli ürünlerde (örneğin toplayıcılık) belli fiyat altındaki ürünleri satın alarak, ellerindeki ürünlerin fiyatını yükseltebilir, haliyle craft yapanlar ürün satın almakta zorlanabilir.

Üşenmedim, konu gelmişken küçük bir tablo hazırladım. Bir şeyler eklemek isteyen var mı? :)
emeğinize sağlık gayet güzel açıklamışsınız.

bu AH yi ilk wow da gördüm. Ah nin amacı oyuna harcanan vakti baltalamamak. insanlar pazar da hiç vakit harcamadan item alıp satıyor npc ye gidip. wow da milyonla insan oynadığı için bir itemi toplayıp pazarı kontrol etmek münkün değil. row da da çok piyasa kontrol edilmez bence. ilk olarak zaten insanlar pazarda vakit harcamadan devamlı farmda olur. çok daha fazla item ve coin girer oyuna. item fiyatları düşünce malum illegal gb fiyatıda düşer . bence pazarcılar tenezzül etmez piyasa kontrol etmeye.

AuK

Üye
emeğinize sağlık gayet güzel açıklamışsınız.

bu AH yi ilk wow da gördüm. Ah nin amacı oyuna harcanan vakti baltalamamak. insanlar pazar da hiç vakit harcamadan item alıp satıyor npc ye gidip. wow da milyonla insan oynadığı için bir itemi toplayıp pazarı kontrol etmek münkün değil. row da da çok piyasa kontrol edilmez bence. ilk olarak zaten insanlar pazarda vakit harcamadan devamlı farmda olur. çok daha fazla item ve coin girer oyuna. item fiyatları düşünce malum illegal gb fiyatıda düşer . bence pazarcılar tenezzül etmez piyasa kontrol etmeye.
Ne yazık ki su an şişirilmiş piyasası ile oynamak zorundayız..

Adv3NN

Üye
AH gelmesi icin ofline mercath ve buy pazarıda gelmesi gerekıyor bence buy pazarsız cokta anlamı yok ahnin

Zbam

Üye
Asıl buy pazara gerek yok bence ah yeterli bir sistem

Alkoer

Üye
Ne yazık ki su an şişirilmiş piyasası ile oynamak zorundayız..
Yani insanımız o kadar oyundan para kazanmaya odaklanmış ki elindeki itemin değeri düşücek diye istemiyor AH yi.

Sadece kendilerinin değil herkezin itemi aynı fiyattan satılacak.

Alkoer

Üye
AH sisteminde sanılanın aksine bu sistemden çok daha hızlı alışveriş yapılır ticaret bitmez esas bu sistemle bütün oyuncular için ticaret başlar

Kesinlikle şuan oyunun küçük bir kısmı pazar faaliyeti yapıyor. Buy-sell özellikli bir AH olsa piyasada kat kat daha fazla item olur. Emek verip farm yapan coin biriktiren oyuncu AH den itemi en ucuza alır.

Pazarcı mesleğine sahip adam dışında AH ye karşı insan olmaması lazım

Colman

Üye
action hause bu oyundaki en faydalı uygulamaydı, bütün pazarı tek tek gezmek yerine çok daha hızlı alışveriş yapılabiliyordu, biran önce aktif edilmesi gerekiyor

enokaptan

Üye
AH aktifti sonradan neden kapatıldı bilmiyorum bir açıklama varsa atarsanız sevinirim

En kısa sürede hem AH hemde OM aktif edilmeli tekrar gerekirse premium şartı olsun presizler kullanamasın

Muffiin

Üye
Birşeyler değiştiriliyor kapatılıyor ama nedeni yok kapandığından haberim böyle forumda yazanlardan oluyor birşey yapıyorsanız bir duyuru yapın bu çok mu zor hadi droplari keşfedeceksiniz dediniz hataları çözümleri kapatilanlari filanda mi kesfedecez şaka misiniz siz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt