İstek Pazar Dolandırıcıları İP ban yesin

Maximiliantr

Üye
Pazarda içeresinde sadece 1 adet pot satan insanların, İP ban yemeli. İnsanların dalgınlığından yararlanmaya çalışan insanlar ip ban yemeli. Yada o potlar pazarda satıştan kaldırılmalı.
Ekran görüntüsü 2022-08-19 180646.png

Son düzenleme:

KinyaSS

Üye
1 m lik itemi 10 15 m e koyan şerefsizler de var demirci çevresinde yanlış koydum vay şöyle vay böyle demelerine bakılmamalı direk ban atılmalı

karizmatik137

Üye
Kesinlikle katılıyorum ve şiddetle kınıyorum bu tür mahlukatları. Her insanın yorgun olduğu dalgın olduğu zamanlar olabilir bu tür insanların acilen platformdan uzaklaştırılması gerekiyor bu tür dolandırıcıların kayıtsız şartsız ban yemesi gerekiyor.

Maximiliantr

Üye
Kesinlikle katılıyorum ve şiddetle kınıyorum bu tür mahlukatları. Her insanın yorgun olduğu dalgın olduğu zamanlar olabilir bu tür insanların acilen platformdan uzaklaştırılması gerekiyor bu tür dolandırıcıların kayıtsız şartsız ban yemesi gerekiyor.
Anladığım kadarıyla bu konuyu tınlayan bile yok. Bugün pazar 1 adet pot satan hesaplala dolu tebrik ediyorum. 1 level hesaplara atak ban mı atacaklar.

Ayarsız

Üye
Anladığım kadarıyla bu konuyu tınlayan bile yok. Bugün pazar 1 adet pot satan hesaplala dolu tebrik ediyorum. 1 level hesaplara atak ban mı atacaklar.
az önce bende bu konu ile bir gönderi yaptım , 1 lvl ile pazarda ceza yese ne olacak ki ? o sebeple pazarda açmak için lvl sınırı konulmasını önerdim

Maximiliantr

Üye
evet gelen cevaba bakar mısın daha dikkatli ol. Arkadaş ben oyun içi itemden bahsetmiyorum Marketten satın alınan potlar söylüyorum. Cevap veren arkadaş acaba oyunun içeriğini biliyor mu endişe etmeye başladım.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-08-21 003830.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-21 003830.png
    17.1 KB · Görüntüleme: 68

Zbam

Üye
evet gelen cevaba bakar mısın daha dikkatli ol. Arkadaş ben oyun içi itemden bahsetmiyorum Marketten satın alınan potlar söylüyorum. Cevap veren arkadaş acaba oyunun içeriğini biliyor mu endişe etmeye başladım.
ne farkedecek ha merket itemı ha düşen item bu kadar yaygara koparmaya gerek var mı? bunu yapanlar kötü niyetli tamamda sende almadan önce dikkat et bir zahmet IP banmış hile kullanana atılmıyor IP ban buna mı atılacakD:

Maximiliantr

Üye
ne farkedecek ha merket itemı ha düşen item bu kadar yaygara koparmaya gerek var mı? bunu yapanlar kötü niyetli tamamda sende almadan önce dikkat et bir zahmet IP banmış hile kullanana atılmıyor IP ban buna mı atılacakD:
Ben dikkat ediyorum güzel arkadaşım, Oyunu oynayan emekçi arkadaşlar var, emin ol yorgunluktan dalgınlığına gelip satın alıyorlar. Ayrıca Market itemi ile oyun itemi arasında fark var birisi TL ile satın alınıyor diğeri ise oyun içinden elde ediliyor. Ortada bir absürt durum varsa o'da yönetime yansıyor. Oyun içi çıkan itemleri isterse 1m dolardan koysun pazara zerre umurumda olmaz. Ama gördüğüm kadarıyla yönetim sattığı potun parasına bakıyor, ufak meselelere el atmak istemiyor.

Zbam

Üye
Ben dikkat ediyorum güzel arkadaşım, Oyunu oynayan emekçi arkadaşlar var, emin ol yorgunluktan dalgınlığına gelip satın alıyorlar. Ayrıca Market itemi ile oyun itemi arasında fark var birisi TL ile satın alınıyor diğeri ise oyun içinden elde ediliyor. Ortada bir absürt durum varsa o'da yönetime yansıyor. Oyun içi çıkan itemleri isterse 1m dolardan koysun pazara zerre umurumda olmaz. Ama gördüğüm kadarıyla yönetim sattığı potun parasına bakıyor, ufak meselelere el atmak istemiyor.
Dediğim gibi bende arkadaşları savunmuyorum bugun mage fp +7 yi 40 m e koyan adamda gördüm buda aynı dolandırıcılık kategorisine giriyor baktığın zaman.Aslında auction house kullanırken potların sayıları görünse düzgünce sorun çözülür otomatikman

SeaThorn

Üye
Yapılanın büyük bir ayıp olduğunu anlatmaya zaten kelimeler yetmez saygıdeğer bir ortamda bu arkadaşlara hakaret etmekte hoş olmaz. Fakat bir yandan oyun yönetiminide düşünücek olursak buna müdahele etmek diğer konuların devamını getirtecektir. Örnek bende epic scrol çekmiştim 4.1m den :) tamamen benim salaklığım orası ayrı bir konu ama bu konuda bizlerinde dikkat etmesi lazım bu 1 pot tuzağına bende çok düştüm açıkcası.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt