Pazar kurduğumda itemler kayboldu

birol2003

Üye
kardeşim benim burda zaman harcıyoruz anladın mı bişeyler yapmaya çalışıyoruz birşey çalmıyoruz düpe etmiyoruz silinen itemlerimi istiyorum hakkımı yani kötü bişey yapmıyoruz. bu oyunun reklamı nasıldı ??? otchiva charı çalınan insan deme kimse önem vermemiş malum oyunda bu oyunda da heykeyi yapılmış denilmişki biz haksızlığın karşısında durucaz, yaw allah aşkına itemlerim silinmiş nerde hak nerde hukuk hani nerde verin kardeşim itemlerimi. sizin laflarınız bunlar ben uydurmadım
Black sizi anlıyorum ama inan ben haklıyım artık olayı makaraya vurdum bu seferde sizleri bir daha üzdüm kusura bakmayın ama bu oyun daha kundaktaki bebek piyasaya çıkmadı, duyurusu yapılmadı ha ayrıca bu tip oyunlarda hiç bir şey için hukuki hak iddia edilmez bütün herşey firmanın malıdır sen girip sadece oyun oynarsın ama iş o aşamada bile değil gerçekten konuyu çok büyütüyorsunuz.

sgti

Üye
Adamım adamlar bu alfa sürüm böyle şeeyler olabilir diye uyarmış, bence sen erken başlamışsın oyuna open betayı bekleyip hesap sormalısın şu an aynen dediğin gibi kim kime dum duma hilesi hurdası düpesi bugu hepsi yapılıyor, yöntemler tespit edildikçe sıra ile kapanıyor başına her şey gelebilir anlayacağın sen en iyisi resmi sürümü bekle sinir hastası olursun bu gidişle adamım, yaşını bilmiyorum ama benden küçük olduğuna eminim ha birde takılma yaşa boşver başbakanlığın resmi sitesinde ihale takip etmiyoruz burası oyun platformu küçücük çocuklar bile var burda kendine yer edinmek için saygı isteme saygıyı bekle olurmu adamım. Nerden neyi nasıl yazacağım nasıl yazdığım beni bağlar seni kafamda bir kalıba koymuşumki böyle bir şey yazdım sana keşke yazmasaymışım, köken belli oldu gerisi teferruat kalanını boşver adamım.
Merhabalar kardeşim,

Zannedersem klavyendeki virgül ve nokta tuşları bozuk. Noktalı virgül gibi diğer noktalama işaretlerini aramıyorum bile. Eğer kabul edersen sana bir klavye hediye etmek isterim. Bu vesileyle yazdıklarını daha rahat alayabilir, seninle iletişime geçebiliriz.

Selamlar,

Bjk1903

Üye
bu arada diyorsunuz alfa süreci itemler gidebilir filan .... gitmeyenlerde war bizim suçumuz ne ? benim suçum yoksa ben hile yapmıyosam sizin hatanız yüzünden itemlerim gidiyorsa geri vericeksiniz ... eğer benim hatam warsa zaten istemem sizin olsun

Merhabalar kardeşim,

Zannedersem klavyendeki virgül ve nokta tuşları bozuk. Noktalı virgül gibi diğer noktalama işaretlerini aramıyorum bile. Eğer kabul edersen sana bir klavye hediye etmek isterim. Bu vesileyle yazdıklarını daha rahat alayabilir, seninle iletişime geçebiliriz.

Selamlar,
hediye et kardeşim bekliyorum . artık o kadar haksızlığa uğradım ki yazım hatalarına bile dikkat etrmiyorum o kadar sinirliyim anladın mı ?

tiha

Üye
Otchiwa burada, okuyunuz. Adamlar tek tek mektup mu yazsın?

Alfa 2.0 Süreci Hakkında Genel Duyuru

Alfa 2 sürecinde bizlere yardımcı olan, karşılaşılan tüm hatalar karşısında sabırla bizlere destek olan tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz.

• Alfa 2 sürecinde problem yaratan en büyük hatanın Offline Merchant (AFK Pazar Sistemi) olduğunun farkındayız ve bu durumun düzeltilmesi ile ilgili elimizden geleni yapıyoruz.
  • Alfa 2 sürecinin biz geliştiriciler tarafından oyuncuların yardımları ve geri bildirimleri ile oyundaki sistemlerin test edilmesi, oyun içi hataların tespiti ve çözümlenmesi, sunucu stabilizasyonunun sağlanması gibi amaçlar içerdiğini unutmayınız.
  • Bu süreçte sizlere sunulmuş olan eşya düşme oranları (item drop rate), silahların ve sınıfların hasar oranları ve oyun içi diğer sistemlerin oranları (upgrade sistemi, item rün sistemi vb.) gibi tüm oranlar resmi sürüm yayınlandığında değişmiş ve düzenlenmiş olabilir. Şu anki oranların resmi sürümde de geçerli olacağı düşüncesine girmemeniz gerekir.
  • Yine bu süreçte oyun içerisinde elde etmiş olduğunuz tecrübe puanları ve eşyalar oyun içerisindeki hatalardan ve hataların çözümlenmesi esnasında doğacak problemler nedeniyle silinebilir. Bu gibi durumlar alfa sürecinin beraberinde getirdiği sonuçlardır. Bu durumlarda oyunun şu anda resmi sürümde olmadığını ve bu hatalar ile alfa sürecinde karşılaşılmasının resmi sürümde karşılaşma ihtimalini ortadan kaldıracağının bilincinde olunması gerekir.
  • Bu süreç içerisinde anlık olarak oyuna erişiminizin kesilmesi, harita geçişlerinin sağlanamaması, oyun içerisindeki sistemlerin tam performanslı çalışmaması gibi durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumlar server altyapısında yapılan değişikliklerden ve düzenlemelerden kaynaklı olup, tamamen server stabilizasyonunu iyileştirmeye yöneliktir. Bu gibi durumlarda sizlerden ricamız sakin kalıp kısa bir süre sonra oyuna girişi tekrar denemeniz veya duyuruları takip etmeniz olacaktır.
  • Alfa ruhuna ters bir durum olan oyun içerisindeki eşyaların ve oyun içi paranın gerçek para ile değerlendirilip satışa sunulması konusu ise tamamen karşı çıktığımız bir durumdur. Alfa sürecinde elde edeceğiniz tüm oyun içi birimler bu süreç sonrasında SİLİNECEKTİR. Şu anda karakterlerinizde bulunan hiçbir eşya resmi sürüme TAŞINMAYACAKTIR. Bu durumun bilincinde olarak alfa sürecini geçirmeniz ve eğlenmeniz en büyük beklentilerimiz içerisindedir.
  • Oyun içerisinde karşılaşılan hataların bize anlık olarak bildirilmesi büyük önem arz etmektedir. Lütfen bulduğunuz hataları, amacı hata bulmak ve düzeltmek olan bir süreçte, diğer oyuncuların önüne geçmek için kendi lehinize kullanmak yerine bize bildiriniz ki sizlere daha iyi bir oyun sunabilelim.
  • Oyun hakkında sosyal medya ve diğer mecralarda anlatılan, söylenen, verilen bilgiler %100 doğru olmayabilir. Lütfen oyun hakkındaki en doğru bilgileri almak için resmi kanallarımızı takip etmeyi unutmayınız.
  • Tüm oyuncularımızın alfa sürecini en keyifli şekilde geçirmesi dileğiyle

Rise Online World Ekibi

Bjk1903

Üye
ve bilader ben bende olmayan itemleri istemiyorum... hakkımla sahip olduğuım itemleri istiyorum bunu vermek o kadar zormu ?

Otchiwa burada, okuyunuz. Adamlar tek tek mektup mu yazsın?

Alfa 2.0 Süreci Hakkında Genel Duyuru

Alfa 2 sürecinde bizlere yardımcı olan, karşılaşılan tüm hatalar karşısında sabırla bizlere destek olan tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz.

• Alfa 2 sürecinde problem yaratan en büyük hatanın Offline Merchant (AFK Pazar Sistemi) olduğunun farkındayız ve bu durumun düzeltilmesi ile ilgili elimizden geleni yapıyoruz.
  • Alfa 2 sürecinin biz geliştiriciler tarafından oyuncuların yardımları ve geri bildirimleri ile oyundaki sistemlerin test edilmesi, oyun içi hataların tespiti ve çözümlenmesi, sunucu stabilizasyonunun sağlanması gibi amaçlar içerdiğini unutmayınız.
  • Bu süreçte sizlere sunulmuş olan eşya düşme oranları (item drop rate), silahların ve sınıfların hasar oranları ve oyun içi diğer sistemlerin oranları (upgrade sistemi, item rün sistemi vb.) gibi tüm oranlar resmi sürüm yayınlandığında değişmiş ve düzenlenmiş olabilir. Şu anki oranların resmi sürümde de geçerli olacağı düşüncesine girmemeniz gerekir.
  • Yine bu süreçte oyun içerisinde elde etmiş olduğunuz tecrübe puanları ve eşyalar oyun içerisindeki hatalardan ve hataların çözümlenmesi esnasında doğacak problemler nedeniyle silinebilir. Bu gibi durumlar alfa sürecinin beraberinde getirdiği sonuçlardır. Bu durumlarda oyunun şu anda resmi sürümde olmadığını ve bu hatalar ile alfa sürecinde karşılaşılmasının resmi sürümde karşılaşma ihtimalini ortadan kaldıracağının bilincinde olunması gerekir.
  • Bu süreç içerisinde anlık olarak oyuna erişiminizin kesilmesi, harita geçişlerinin sağlanamaması, oyun içerisindeki sistemlerin tam performanslı çalışmaması gibi durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumlar server altyapısında yapılan değişikliklerden ve düzenlemelerden kaynaklı olup, tamamen server stabilizasyonunu iyileştirmeye yöneliktir. Bu gibi durumlarda sizlerden ricamız sakin kalıp kısa bir süre sonra oyuna girişi tekrar denemeniz veya duyuruları takip etmeniz olacaktır.
  • Alfa ruhuna ters bir durum olan oyun içerisindeki eşyaların ve oyun içi paranın gerçek para ile değerlendirilip satışa sunulması konusu ise tamamen karşı çıktığımız bir durumdur. Alfa sürecinde elde edeceğiniz tüm oyun içi birimler bu süreç sonrasında SİLİNECEKTİR. Şu anda karakterlerinizde bulunan hiçbir eşya resmi sürüme TAŞINMAYACAKTIR. Bu durumun bilincinde olarak alfa sürecini geçirmeniz ve eğlenmeniz en büyük beklentilerimiz içerisindedir.
  • Oyun içerisinde karşılaşılan hataların bize anlık olarak bildirilmesi büyük önem arz etmektedir. Lütfen bulduğunuz hataları, amacı hata bulmak ve düzeltmek olan bir süreçte, diğer oyuncuların önüne geçmek için kendi lehinize kullanmak yerine bize bildiriniz ki sizlere daha iyi bir oyun sunabilelim.
  • Oyun hakkında sosyal medya ve diğer mecralarda anlatılan, söylenen, verilen bilgiler %100 doğru olmayabilir. Lütfen oyun hakkındaki en doğru bilgileri almak için resmi kanallarımızı takip etmeyi unutmayınız.
  • Tüm oyuncularımızın alfa sürecini en keyifli şekilde geçirmesi dileğiyle

Rise Online World Ekibi
kardeşim bunları bizde biliyoruz... anlatamıyorum herhalde .. yaw itemlerim silindi benim hatam olmadan bende rica ediyorumli itemlerimi verin hata vardır eyvallah... eee o zzman hatanızı kabul edin itemlerimi geri verin.. ben yapmadım sonuçta bu sizin hatanız demeeeee

tiha

Üye
ve bilader ben bende olmayan itemleri istemiyorum... hakkımla sahip olduğuım itemleri istiyorum bunu vermek o kadar zormu ?

kardeşim bunları bizde biliyoruz... anlatamıyorum herhalde .. yaw itemlerim silindi benim hatam olmadan bende rica ediyorumli itemlerimi verin hata vardır eyvallah... eee o zzman hatanızı kabul edin itemlerimi geri verin.. ben yapmadım sonuçta bu sizin hatanız demeeeee
Yukarıda yazılanları ya okumuyorsun yada okuyup anlamıyorsun. Türkçeyi Türkçe'ye mi çevirelim? Malum oyundan yola çıkmışsın. O malum oyun resmi sürümle tam 17 yıldır piyasada. Sen o oyunda böyle bir talepte bulun bakalım. Sana ne cevap verecekler çok merak ediyorum. Rise resmi sürümde olmayan Alfa sürecindeki bir oyun. Ekip öncesinde tüm aleme bu tür sorunların olabileceğini ve bu yüzden değerli itemlerin pazara koymamanız gerektiği uyarısında defalarca bulunmuş. Anladın? Anlamadın. İyi akşamlar...

birol2003

Üye
Merhabalar kardeşim,

Selamlar,
Adamım balkondayım notebooklayım klavyeyi görmeden yazıyorum hava karanlık teklifin için teşekkürler gerek yok gel graveguard için yardım et oyunda insanlardan yardım istemek utanılacak bir durum değil ama yardım isteyeni ayıplamak bence utanılacak bir durum, kaybettiğin itemin her ne ise gücümün yettiği kadar alıp ben sana vereyimde germe ortalığı bu kadar, ucunda ölüm yok, gerçek hayatla ağdaştırıp kaybettiğin bir şeyde yok kasamda 83m para var 1gb etmiyor hepsini vereyim sana.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt