Pazar Kurma Mantıksızlığı / Saçmalığı ! / 1 Lvl Çarlar Yer Tutuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bi Aforoz

Üye
Ya hu ! Pazarın / Npcnin dibine pazar kurulmamalı . Hem fikirim. Hatta bence çok iyi bir düşünce olmuş.

Boşta duran adamın yanına neden pazar kurulmuyor ? Bu saçmalığı kim akıl etti acaba ? Pazar kurmak için bi hacca gidip gelmediğimiz kaldı. Adam 1 level çarları dizmiş kimseye pazar kurdurtmuyor.

BİRİ BU SAÇMALIĞI DÜZELTECEK Mİ ????

PAZARIM KURULU GİBİ GÖRÜNEBİLİR AMA DEĞİL. BUGDA. PAZAR KURMAK İÇİN YIRTINIYORUZ RESMEN !!!!!!! Bu saçmalık düzeltilmeli. Düzeltilene kadar gündemde tutacağım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

RickSancheZz

Üye
ben gidiyorum en ücra köşeye kuruyorum zaten fiyat avantajım varsa ah den bakıp beni buluyorlar, bu adamlara vaktimi harcamak istemiyorum, oda değilde AHyi nasılda unuttuk ama :D Ah satışını bakım var diye kapattılar bi daha yüzünü göremedik

Bi Aforoz

Üye
ben gidiyorum en ücra köşeye kuruyorum zaten fiyat avantajım varsa ah den bakıp beni buluyorlar, bu adamlara vaktimi harcamak istemiyorum, oda değilde AHyi nasılda unuttuk ama :D Ah satışını bakım var diye kapattılar bi daha yüzünü göremedik
Ah var da kanka misal 250 kya item satmak istemiyorum anvilin orda upgradeciler daha pahalıya çekiyor. Tamam bende kuramayayım ama adam açmış 100 pc oraya buraya serpiştirmiş hareket de ettirmiyor çarları. ilk boşlukta kendı pazarını kuruyor. Pazarın yanına pazar kurmayalım tamam. Bencede okey. Ama boş duran adamın yanına niye kurulmuyor. Aşırı saçma. Pazar arcanacıların resmen. Adamlar değenekçi gibi yer tutmuş.

JohnPlane

Üye
evet bu pazar mesafe olayı çok sinir bozuyor içiçe kurulmasın doğru ama niye yanına kurulmuyor

wolfingen

Üye
Ya hu ! Pazarın / Npcnin dibine pazar kurulmamalı . Hem fikirim. Hatta bence çok iyi bir düşünce olmuş.

Boşta duran adamın yanına neden pazar kurulmuyor ? Bu saçmalığı kim akıl etti acaba ? Pazar kurmak için bi hacca gidip gelmediğimiz kaldı. Adam 1 level çarları dizmiş kimseye pazar kurdurtmuyor.

BİRİ BU SAÇMALIĞI DÜZELTECEK Mİ ????Ekli dosyayı görüntüle 15974

PAZARIM KURULU GİBİ GÖRÜNEBİLİR AMA DEĞİL. BUGDA. PAZAR KURMAK İÇİN YIRTINIYORUZ RESMEN !!!!!!! Bu saçmalık düzeltilmeli. Düzeltilene kadar gündemde tutacağım.
Hocam bence o arkadaşlar akşamdan pazar bırakanlar olabilir , pazarda eşyası kalmayınca kapanıyor biliyorsun. pazarcı adam ne yapsın bütün gün gözlerini bilgisayara dikip acaba ne zaman satılır yav yer işgal etmeyeyim mi desin ? mantıklı gelmedi. böylesi daha iyi

Bi Aforoz

Üye
Hocam bence o arkadaşlar akşamdan pazar bırakanlar olabilir , pazarda eşyası kalmayınca kapanıyor biliyorsun. pazarcı adam ne yapsın bütün gün gözlerini bilgisayara dikip acaba ne zaman satılır yav yer işgal etmeyeyim mi desin ? mantıklı gelmedi. böylesi daha iyi
Dostum oyunu bilmediğini farz ediyorum =) Zira git bak hepsi 1 level çarlar. Bir kere pazar 35 levelden önce kurulmamalı. Açılabilir ama kurma olmamalı. Ayrıca boşta duran adamın yanına kuramamak saçmalık :d Pazarın yanına demiyorum. Boşta duran adamın yanına kurulmaması saçmalık.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Geliştirici ekibin bilgisi dahilinde bu hata en kısa sürede düzelmiş olacaktır.

Böyle bug veya pazar yerinde sabit duranları bilet üzerinden şikayette bulunabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt