Pazar Kurma Sorunu Ve Pazarda Yer Tutma

Bi Aforoz

Üye
Konu : Pazar yer tutma
Kilitleyen musti.
Sağolsunlar, yine de silmemişler en azından ancak neden kilitlendiğini anlamıyorum ? Bizler sadece sizin izin verdiklerinizi mi konuşacağız ? Sizin bir şirket/ticari kuruluş olduğunuzu unutmuyoruz elbet. Ancak ! Burada denge bozucu bir hareket var. İllegal bir durum demiyorum ! Denge bozucu. Ya inanın ben 3-4 kere pazar kurdum sattım tekrar kurdum sattım. Ben bir şekilde işimi yürütüyorum. Bir çarım slotta expte bir çarım pazarda . Oyunun gelişmesi adına ufakta olsa katkıda bulunmaya çalışıyorum. Evet bu şekilde kısa vadede şirket daha çok kazanır ama uzun vadede userı elde tutamaz.

Pazar kurarken etrafınızda kırmızı bir daire çıkarsa kuramıyorsunuz. Yani bu daire içerisinde herhangi bir pazar, user, monster olmayacak. Ama çoğu zaman bu daire işe yaramıyor. Dairenin çok çok daha dışına kadar boş olması gerekiyor. Bu bir saçmalık. 100 pc ile gireni banlayın demiyorum ancak 5 çarı pazar kursa diğer 5 çarı serpiştirse yakınına kimse pazar kuramaz. "uzun süre pazarda afg kalanı görürseniz bildirin " demişsiniz. Yahu onun nöbetini mi tutucam =) Tamamen sadece dairedeki alanla sınırlı olması gerekmiyor mu ?

Ayrıca aşağıdaki resimde paylaştığım görüntü tamamen legal AMA hoşunuza gidiyor mu ?

Not : 100/50/30/20/10/5 pcli biri değilim sadece 2 pc. 1 Exp 1 Pazar. Yani oyundaki amacım ticari değil.

pzr2.jpg

Bi Aforoz

Üye
Ekleme yapıyorum =) En önde duran 2 çarın olduğu yerde ben pazar kuramadım ama onlar kurdu. Nasıl ???
"Ateyizler bunuda açıhlasın"

Bi Aforoz

Üye
sarıkafalar.jpg

Pazarı çöplüğe çevirmeye devam ediyorlar. Adam tam anvilin dibine nasıl kurmuş çok merak ediyorum. ?? Anvil 1 sn boş kalmıyor oraya kurması imkansız.

Bi Aforoz

Üye
Abi bu gariplikle alakalı bir düzenleme yapacak mısınız ? Yahu tamam kurulu pazarın yanına kuramayalım ama yanımda adam var diye pazar kuramıyorum böyle saçmalık olur mu ? Yoldan biri geçti diye pazar kuramıyorum biri geliyor nefes alıyor yanımda pazar kuramıyorum. Yahu bunun mantıklı hiç bir yanı yok. Tamam bakın pazar yanına pazar kurulmaması çok mantıklı ve güzel. Ama adam açmış 1 level 300 tane pazar her yere adam dikmiş. Boşta duruyor ve biz o alana pazar kuramıyoruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt