Pazar Kurma Sorunu

osmangaziforum

Üye
pazar kurmak için oyuncu sınırı var . sorion 1 de 2 dede oluyor bazen .

Ama şu çok can sıkıcı oluyor . Pazar kurmak için tıklıyorsun . sonra fiyatları tektek araştırarak pazarını oluşturuyorsun ve zaman alıyor bu zahmetli de oluyor . sonra pazarı kur a bi tıklıyorsun hooop bütün emekler belirlediğin fiyatlar kaybolup gidiyor . maximum pazar limitine ulaşıldı diyor .

ozaman maden pazar kurarken o sırada boş yer oluyor da sana izin veriyorsa pazarı tamamlamana da izin vermeli o emekler heba olmamalı . sen tıkladıysan oraya pazar kurmuş gibi sana sıra vermiş olsun .

defalarca başıma gldiğinden yazma ihtiyacı duydum . lütfen düzeltilirse çok seviniriz selamlar saygılar

kimyasal

Üye
Bu sorun büyük sorunlar yanında çerez kalıyor, benzer sorunları ben de yaşıyorum zamanla düzelir umarım.

azegia

Üye
pazar kurmak için oyuncu sınırı var . sorion 1 de 2 dede oluyor bazen .

Ama şu çok can sıkıcı oluyor . Pazar kurmak için tıklıyorsun . sonra fiyatları tektek araştırarak pazarını oluşturuyorsun ve zaman alıyor bu zahmetli de oluyor . sonra pazarı kur a bi tıklıyorsun hooop bütün emekler belirlediğin fiyatlar kaybolup gidiyor . maximum pazar limitine ulaşıldı diyor .

ozaman maden pazar kurarken o sırada boş yer oluyor da sana izin veriyorsa pazarı tamamlamana da izin vermeli o emekler heba olmamalı . sen tıkladıysan oraya pazar kurmuş gibi sana sıra vermiş olsun .

defalarca başıma gldiğinden yazma ihtiyacı duydum . lütfen düzeltilirse çok seviniriz selamlar saygılar
Sabahtan beri 1 saat aynı sorunla uğraştım. Çözümü yok ve vakit kaybı. Oyun auction housedan sat bak hata verip dururum diyor resmen :)

osmangaziforum

Üye
birde şunu merak ediyorum Action hausede bazen ürün satacakken kırmızı deney tüpleri beliriyor onlar ne anlama gelmekte .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt