Pazar Sistemi Hakkında Öneri Ve Soru!!

gamerpharmacist

Üye
Çok değerli ve ilgili yöneticlerim,
-Pazar ile ilgili olarak herkesin birbirine 1 coin ks atarak sürekli pazar bozması kadar sinir bozucu bir durum olamaz. Daha önce kurulan pazarın bozulması durumunda komisyon kesiliyordu. Acaba yine benzer bir durum olabilir mi?

Asla bir çözüm olmayacak kısım:
-Offline pazar olmadıgı icin olası elektrik kesintisi veya baska sebeplerle oyundan kopan hesaplardan vergi alınmayabilir diyecegim ama demiyorum cunku bunu da üsenmeden modem fişini cekerek o ks yi yine atarlar.

Öneri:
-Pazara koyulan item her ne sebeple olursa olsun, pazar bozulursa bnce 8 saat ama siz daha uygun bir süre belirlerseniz o da olur ve bu süre boyunca yeniden pazara koyulamasın.

İlginiz alakanız için çok tesekkür ederim.

xcrow

Üye
Ya iyice saçmalamaya başladınız. Serbest piyasa kardeşim isteyen istediği fiyata koyar. Yok oldu olacak isminizi ticket olarak iletin size pazarda ks atmayı yasaklasınlar. Oyun yönetimine de tavsiyem şudur ki : Oyuncuyu kısıtlayacak şeylerden uzak durun. Arkadaşın dediği tarzdaki öneriler oyuncu kaybına sebep olur. Günümüz oyunlarının çoğunda zaten Auction House tarzı pazar sistemi mevcut ve serbest bir şekilde herkes istediği fiyattan doğal olarak satış yapabiliyor. Hal böyle iken lütfen Orta Çağ dan kalma yöntemler denemeyin.

gamerpharmacist

Üye
asıl bu sekilde oyuncular oyundan soguyor. yazıktır adam bir itemi satılsın diye piyasa fiyatına koyuyor. gelen altına giriyor.

ben pazara item koyarken hakkına koyarım cok olmemişse en düsük koyan arkadasın aynı fiyatına koyarım mesela. serbest piyasaymıs neyin serbestligi? calıntı kredi kartı ile mi alıyorlar arcanaları? cashı en üst limitten alsan yine karsılamıyor sattıkları fiyat nasıl olabilir bu mesela?

Nyssav1

Üye
-Pazar ile ilgili olarak herkesin birbirine 1 coin ks atarak sürekli pazar bozması kadar sinir bozucu bir durum olamaz. Daha önce kurulan pazarın bozulması durumunda komisyon kesiliyordu. Acaba yine benzer bir durum olabilir mi?

-Offline pazar olmadıgı icin olası elektrik kesintisi veya baska sebeplerle oyundan kopan hesaplardan vergi alınmayabilir diyecegim ama demiyorum cunku bunu da üsenmeden modem fişini cekerek o ks yi yine atarlar.

Öneri:
-Pazara koyulan item her ne sebeple olursa olsun, pazar bozulursa bnce 8 saat ama siz daha uygun bir süre belirlerseniz o da olur ve bu süre boyunca yeniden pazara koyulamasın.

Ben offline merchant sisteminin geri gelmesinden yanayım ama bunu sadece premiumlu oyuncular kullansın offline merchant oyuncuya çok kolaylık sağlayan bir sistemdi. Premium isteme sebebide herkes karakter açıp itemleri fullemesin pazara diye

DijitaLOsuruk

Üye

Öneri:

Evet çok güzel bir konuya değinmişsin güzel kardeşim ama herkesin interneti senin kadar mükemmel değil ben bu pazar konusunda neler çekiyorum bir bilsen en azından pazar kurayım 1 saat uyurum diyorum geliyorum 1 item bile satılmadan internet gidip gelmiş.Çözüm o şekilde gelmez dediğin gibi modemin fişi çeker direk oyuna alt f4 ceker görev yöneticisinden kapar direk pcye kapar

Nyssav1

Üye
Evet çok güzel bir konuya değinmişsin güzel kardeşim ama herkesin interneti senin kadar mükemmel değil ben bu pazar konusunda neler çekiyorum bir bilsen en azından pazar kurayım 1 saat uyurum diyorum geliyorum 1 item bile satılmadan internet gidip gelmiş.Çözüm o şekilde gelmez dediğin gibi modemin fişi çeker direk oyuna alt f4 ceker görev yöneticisinden kapar direk pcye kapar
Malesef o konudan bende müzdarip durumdayım konum olarak iyi bir yerde değilim internet bazında ben pk atamıyorum mesela atmak istesem internetim iyi değil o kadar sadece toplama vs takılıyorum bazen gidiyor gelmiyor senin gibi pazar kurup yatıyorum sabaha DC olmuş yani 1 coins olayının durumu şunuda getirecektir zaten adam gidip en ucuz olanı almaz zaten aralarında 1 coins var çok hesap yapmayacaktır da...
Fiber'in her yere yayılması lazım 2025'e geldik hala internet hızı sorunu yaşıyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt