Pazar Sistemi

roegrat

Üye
Pazar sistemindeki güncel problemleri çoklu pc olan insanlar tarafından ele geçirilmek istiyor basitçe yaptıkları eylemler.
En gözde yerlere pazar açamadıkları zaman üstünüze afk bırakıp pazar açamamak.
Pazar açmak istediğinizde peşinizde koşmaları.
Pazar üstüne yanına zıplamaları
Hiç bir caydırıcı cezası yada normal cezası olduğunu 6 aydır görmedim düzenli olarak yapılıyor kurallara bunlar için bir şeyler eklenmeli teşekkürler

RainOfFire

Üye
Aslinda AH sistemine benzer bir cok oyunda bu tezgah! sacmaligi bulunmuyor. acilan pazar basina 1 user ve bunun sunucuya getirdigi yuk cabasi. DV aksam saatleridne kalabalik oldugunda ne kadar saglam bilgisayariniz olsa dahi FPS droptan oyun oynanamaz hale geliyor. bu sistem de ne kadar cok pazar sisteme o kadar yuk bindirir ki bu tezgah olayinin artik olmamasi gerekiyor. AH gibi muhtesem bir sistem varken kullanicilari pazar acmaya itmek ne kadar saglikli hem kullanici hem de sunucu acisindan? 20m limiti kaldirilmali ve itemi geri cektigimizde odenen tax sifirlanmali. ve piyasa kontrolu amacli en dusuk fiyatin (ornegin 5%) alti ve(ya) ustu sarti getirildiginde hem piyasadaki manupialsyonlarin onune gecilmsi olunur hem de tek degisiklikla kullanici dostu , elektrik ve zmandan kazandiran sisteme gecilmis olunur. Classlar arasi dengesizliklerin duzeltilemsinden, crash sorunlarindan sonra bu pazar mevzusu cozulmesi gereken en onemli sorunlarin basinda geliyor.

turku6az

Üye
Geri çekmede alınan vergiyi kaldırırsan AH'de baş edemeyecek kadar ks olur. Asıl yapılması gereken AH sistemini güncel oyunlardaki gibi detaylı, kapsamlı ve kullanışlı hale getirmek. Satıcı için ayrı alıcı için ayrı ekranlar yapılması gerekiyor. Alıcı itemin türünden sınıfına, artısından bonusuna kadar filtreleyip eşyaları listeleyebilmeli. Satıcı da limitler dahilinde eşyalarını AH'de satışa çıkarabilmeli.

Kaos

Üye
AH satış sınırı 20m olmamalı, limitin kaldırılması veya düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Sebeplerini burada benim sıralamama gerek yoktur diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt