Pazar Vergisi

FabLos

Üye
Rica ediyorum yazdıklarımın tamamını okuyun yönetici arkadaşlar. Pazar vergisinin kaldırılmasını istiyorum ben. Pazarcı değilim sadece vergi denildiği zaman kanımdan kan çekiliyor gibi geliyor. Ekonomi yüzünden zaten beynimize kan sıçrıyor vergi yüzünden, şuraya kafa dağıtmak için giriyoruz akıl mantık işi olmayan şeyler ile karşılaşıyoruz. Ben pazar vergisi falan vermek istemiyorum. Oyun içinde ki parayı başka şekilde silin ama şu oyunun keyfini alalım ya. Biz malum oyundan gına geldi diye buraya geldik. Aynı mantıkla aynı şeylerle karşılaşacaksak ne farkı var buranın? Sizlere tam destek veriyoruz oyuncularınızı dinliyorsunuz bari beni de dinleyin pazar vergisini kaldırın. Consignment tarzı item listelemeye, offline pazara koyuyorsa vergi alın ama adam asıl çarını pazara koyuyor exp ve farmdan feragat edip çarını kapatıyor ve vergi veriyor? Ne kadar mantıklı oyun yöneticileri?

ManWithNoName

Üye
Hiç bir oyun oyununda yüzlerce binlerce afk zombi gibi karakterler istemez. Pazar kurup afk olunmasın ticaret tradeden dönsün amaçlanıyor

MaRaKeSH

Üye
ışınlanmadan para alınmasın mana potlar bedava olsun, premium uda bedava yapın, insanları neden mağdur ediyosunuz. çalışanlarınıza maaş da vermeyin hatta cash ile ödeme yapın lütfen. arkadaş şu oyundan ne istiyorsunuz ben anlamadım yemin ederim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt