Öneri Pazarcılık Bir Meslek Olmalı ve Geliştirilmeli

NaxoziwuS

Üye
Oyunda bir çok meslek var ancak pazarcılık konusunda birşeyler yapılabilir.

Örneğin Pazarcılık bir meslek olursa;

- Pazar kurduğu süreye yada pazarda satılan eşyalara göre bu seviye artabilir ve Mesleği bu şekilde geliştirebilir.

Peki bu seviyelerde ne özellikler olabilir ?

- Kurulu pazarda görünen ürün adeti 4 değilde daha fazla olabilir.
  • Kurulu pazarı bozmadan satılan ürünlerin tutarını çekebilmeli.
  • Pazarını kurup daha sonra karakteri ile başka işler yapabilmeli. Örneğin pazarı kuruyor daha sonra xp için farklı bir yere gidiyor ancak pazar orda kurulu kalıyor gibi.
  • Kurulu pazarındaki satılan itemlerin yerine yenisini ekleyebilmeli.
  • Mesleğin seviyesine bağlı olarak pazarın şekilleri farklı olabilir, bu işi yapanların ayrıcalığı olacaktır.
  • Pazarda satılan ürünlerde bir vergi kesintisi var mı bilmiyorum ama bu olay pazarcılık mesleğini geliştirmiş olanlarda azalabilir.
  • Pazara daha fazla ürün koyabilir.
  • Pazara koyduğu itemleri Armor,Weapon,Quest item vb. şekilde ayırabileceği bir görünüm,tema olabilir.
  • Bu mesleği belirli bir seviyeye getirmiş olan hesapların item kiralama gibi bir özelliği açılabilir.
  • Bu mesleği yapan oyuncuların "Pazarcı" gibi bir ünvanı olabilir. Ayrıca bu ünvan onlara çeşitli özellikler verebilir. Örneğin; Pazar kuruluyken ufak miktarlarda olsada xp kasmak gibi.

Bu konu çok fazla geliştirilebilir, aklıma gelen yada diğer oyunlardan fikir aldığım birçok şeyi paylaştım.
Oyuncu arkadaşlarında bir çok fikir ekleyeceğini düşünüyorum. Güzel bir beyin fırtınası yapalım. Olmaz demeyelim zamanla herşey olur.
Geliştirici ekibe selamlar :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt