Marketten 50 adet attack scroll aldım fakat satamıyorum sebebi nedir?
Tıvtıl T Üye Katılım 2 Ağu 2022 Mesajlar 8 Puanları 3 28 Ağu 2022 #1 Marketten 50 adet attack scroll aldım fakat satamıyorum sebebi nedir?
LatveriA Üye Katılım 19 Ağu 2022 Mesajlar 29 Puanları 8 28 Ağu 2022 #2 Tıvtıl' Alıntı: Marketten 50 adet attack scroll aldım fakat satamıyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla ... Bound (bağlılık) süresi vardır. İmleci eşyanın üzerine getirince altta tarih ve saati yazar. Bound süresi bitince satabilirsin.
Tıvtıl' Alıntı: Marketten 50 adet attack scroll aldım fakat satamıyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla ... Bound (bağlılık) süresi vardır. İmleci eşyanın üzerine getirince altta tarih ve saati yazar. Bound süresi bitince satabilirsin.
BySavas B Üye Katılım 13 Kas 2020 Mesajlar 423 Puanları 43 28 Ağu 2022 #3 Tıvtıl' Alıntı: Marketten 50 adet attack scroll aldım fakat satamıyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla ... 3 gün sonra satabiliyorsun bana pm at satın alırım özelden
Tıvtıl' Alıntı: Marketten 50 adet attack scroll aldım fakat satamıyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla ... 3 gün sonra satabiliyorsun bana pm at satın alırım özelden
Tıvtıl T Üye Katılım 2 Ağu 2022 Mesajlar 8 Puanları 3 28 Ağu 2022 #4 LatveriA' Alıntı: Bound (bağlılık) süresi vardır. İmleci eşyanın üzerine getirince altta tarih ve saati yazar. Bound süresi bitince satabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Sagolun hocam
LatveriA' Alıntı: Bound (bağlılık) süresi vardır. İmleci eşyanın üzerine getirince altta tarih ve saati yazar. Bound süresi bitince satabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Sagolun hocam
KhoneMai Üye Katılım 20 Ağu 2022 Mesajlar 56 Puanları 8 29 Ağu 2022 #5 Tıvtıl' Alıntı: Marketten 50 adet attack scroll aldım fakat satamıyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla ... Sadece atak scrolda değil knka magazadan çektiğin her şeyin var bilgin olsun 2-3 gün olarak değişir
Tıvtıl' Alıntı: Marketten 50 adet attack scroll aldım fakat satamıyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla ... Sadece atak scrolda değil knka magazadan çektiğin her şeyin var bilgin olsun 2-3 gün olarak değişir