Pazarda Vixen Operasyonu

Tolgun

Üye
Ne alaka ya adam sıfırdan öğrenip oynamak istiyemez mi, kendin oralardan gelmişin hg toxic guy
cok zor 65 de evet ama suan auto attackli party bulmak felan, 85 ya kasan yeni basliyana mas.
75 den 85 pus masraf en az 3-4k
doriondan sonra exp kasmak da zevk vermiyo
ben zaten oyunun basinda lvl 65 kasarken 5-6 kisi beraber cekmeye calisdim onlar pes etti kasarken niye ayne moba robot gibi vurim dediler
yeni basliyan kisi niye ceksin bu iskenceyi, ben tek pk bana zevk verdi icin burakmadim ama yeni oyuna basliyan nerden bilsin bunu?

Bana niye kiziyorsun oyuna kiz, oyun yeni oyuncu cekmek istemiyo, anca obur oyunda gibi suanki az oyuncu lar dahda fazla cash ceksin diye ugrasiyo lar yama dan yamaya.

Son düzenleme:

priesttt

Üye
farm ile item yapmak çok zor pazar çarı açıp kasmak lazım adamlar pazarda beklemiyor direk yarı fiyatına bırakıyor itemi

RickSancheZz

Üye
Sohbette yeni skillerin skill book ile açılmayacağı farklı görevler olacağı söylendi. Bu söylemesine rağmen skill book toplayanlar oldu. Şimdi skiller yine skill book ile açılıyor.

Söylenti bunlar yalan kim söylemiş yönetimden böyle bir şeyi

85 capin duyurulduğu ilk yayında muhabbeti geçmişti
canlı yayını net olarak hatırlıyorum, yeni skillerin ne ile açılacağını söylemiyoruz skill bookta isteyebilir başka birşeyde isteyebilir, stok yapan yada yapmayan sonradan bize kızmasın demişlerdi

Otto

Üye
85 capin duyurulduğu ilk yayında muhabbeti geçmişti
canlı yayını net olarak hatırlıyorum, yeni skillerin ne ile açılacağını söylemiyoruz skill bookta isteyebilir başka birşeyde isteyebilir, stok yapan yada yapmayan sonradan bize kızmasın demişlerdi
Kesin bir şey söylenmemiş yine de

zexeus

Üye
Arz talep dengesi bozulunca böyle oluyor. Dediğiniz gibi bazen fiyatlar ucuzlayınca millet + basıyor. Piyasada inanılmaz okçu ve BP var kardeşim. Hatta asaslar bile çok kolay okçu olabiliyor. En büyük sebebi bu. Skil sıfırlatma biraz zor olsa aslında oyunda bazı şeyler düzelecek. Bir de bu yönden bakmak lazım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt