İstek Pazardaki Fahiş Fiyatlar

aliercan

Üye
Oyunda aynı gün içerisinde aynı iteme %100 zam geliyor p2w kaldıracağız diyorsunuz fakat oyun yine ona dönüyor ya itemlerin düşme oranını arttırın ya da Auction House aktif edin (bu saatten sonra ne kadar yararlı olacaksa) Mino +1 8m e satılırken şuan 40m e satılıyor burdaki mantık nasıl bi mantık warriorum ne yüzük ne de küpe dizebiliyorum ne de düşürebiliyorum. Parası olan çekiyor cz de ne kasılmamızı ne item düşürmemize izin veriyor 62 lvlim yaktığım mino ve spinin hesabı yok lütfen gereğini yapın p2w dönmesini engelleyin.

Kwisatz Haderach

Üye
Çok garip bir pazar sistemi var maalesef pazar şu an kan emicilerin eline geçmiş durumda. Oyunda günler ilerledikçe nadir takıların fiyatının düşmesi gerekirken gittikçe saçma bir şekilde artıyor. Pazara epic hatta uniq takılar düşmüşken nadir takıların 80-90m gibi fiyatlara satılması çok ama çok saçma.

presto_86

Üye
Pazardan şikayet eden arkadaslar bende uçuk buluyorum fiyatları adamlar size zorla mı satıyor almayın olsun bitsin

Helles_Pontos

Üye
Oyunda aynı gün içerisinde aynı iteme %100 zam geliyor p2w kaldıracağız diyorsunuz fakat oyun yine ona dönüyor ya itemlerin düşme oranını arttırın ya da Auction House aktif edin (bu saatten sonra ne kadar yararlı olacaksa) Mino +1 8m e satılırken şuan 40m e satılıyor burdaki mantık nasıl bi mantık warriorum ne yüzük ne de küpe dizebiliyorum ne de düşürebiliyorum. Parası olan çekiyor cz de ne kasılmamızı ne item düşürmemize izin veriyor 62 lvlim yaktığım mino ve spinin hesabı yok lütfen gereğini yapın p2w dönmesini22 engelleyin2
2 tane 10mden +1 mino alıp 1 tanesi şansıma +6 yaptım 80m ye satmıştım... 3 gün sonra +6 mino 250m olduğunu gördüm şuan kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyorum :D :D :D :D :D

cartier

Üye
+1 gercekden sacma derecede itemler pahali...1 küpe ye inanilmaz fiyatlar isteniyo ve isin komik tarafi bunu alan var...

skaebneN

Üye
Bir itemi upgrade etmek zor ve pahallı. Oyuncu çok item az ve bu ikilemde. Arz fazla olduğu için para veren itemi alıyor. Burda esas olan aslında sizin de dediğiniz gibi oyunda parası olan para kazanıyor ve hesabını dizebiliyor. Ama bir sermayesi olmayan oynayarak item dizlemeye çalışanlar için yani bizim için zorlaşıyor.

Rimes

Üye
OYUN DAHA ERKEN ERİŞİM SÜRECİNDE ARKADAŞLAR OLUR BÖYLE ŞEYLER (!)

lMorteux

Üye
Pazarı oyuncular yapıyor yöneticiler ne yapsın

mert13

Üye
alakası yok takılar ucuzken set bonusu diye bir şey bilinmediği için ucuzdu şimdi set bonusu öğrenildi o yüzden fiyat arttı aynı şey sages rod ve mystic cane içinde geçerli bazı şeyler öğrenildikçe değeri artıyo bu kadar mino fiyatıda cyclops dropları azaltıldığı için arttı bu forumu kullanan adamların %50 si oyunda değil sadece sallıyor

aliercan

Üye
alakası yok takılar ucuzken set bonusu diye bir şey bilinmediği için ucuzdu şimdi set bonusu öğrenildi o yüzden fiyat arttı aynı şey sages rod ve mystic cane içinde geçerli bazı şeyler öğrenildikçe değeri artıyo bu kadar mino fiyatıda cyclops dropları azaltıldığı için arttı bu forumu kullanan adamların %50 si oyunda değil sadece sallıyor
işte bi tane daha fahiş fiyatçı..

SoloFarmer51

Üye
1 Takı 10 saatte düşüyorsa( Ki 10 saattir düşmüyor ) kardeşim 8 kişinin pot parasını karşılamak zorunda. 10 saatte ortalama kişi başı 3k pot gitse 24 k pot yapar buda ortalama 48 M.

die2323

Üye
Sende düşür sende sat bence pazar bu kadar yüksek olursa daha çok farmer çeker

exden

Üye
Ilk yapilmasi gereken merkezi erisilebilir bir pazar ortami saglamak. Yil 1998 degil ki tum sunuculardaki tum pazarlari gezelim fiyat item bakalim... 2022 yilinda 20 yillik ultima online ilk sisteminin uygulanmaya calisilmasini cok abez buluyorum.

Mahalle pazarimda bu kadar gezmiyorum ulan.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt