Hocam ben de düşündüm dediğini ama bak altını çiziyorum Oradaki oyunların bir çoğu üst düzey grafiklere sahip oyunlar; BDO.GTAV.Warframe.Newervinter Skayfoge gibi onlar da neden hiç bir sorun olmuyor?sebep 2021 de windows 7 olabilir dostum
Kardeşim bilgisayarını labratuara sokamayacağımıza göre deneme yanılma yoluyla yapacaksın bi şeyler. Forum izlenimlerime göre ekran kartıyla ilgili oluyor genelde problemler. Ancak w7 ve w8 kullananların da çok sorun yaşadığına şahit oldum.Hocam ben de düşündüm dediğini ama bak altını çiziyorum Oradaki oyunların bir çoğu üst düzey grafiklere sahip oyunlar; BDO.GTAV.Warframe.Newervinter Skayfoge gibi onlar da neden hiç bir sorun olmuyor?
Oyun Alpha aşamasında olduğu için tüm windows sürümleriyle tam uyumlu olarak çalışmayabilir. Resmi sürüme kadar, sistem gereksinimlerinde belirtilen tüm işletim sistemlerinde sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.Hocam ben de düşündüm dediğini ama bak altını çiziyorum Oradaki oyunların bir çoğu üst düzey grafiklere sahip oyunlar; BDO.GTAV.Warframe.Newervinter Skayfoge gibi onlar da neden hiç bir sorun olmuyor?
Ne kadar boş alanın kaldı bu kadar oyundan sonra?