Pc de ki oyunlarım ve Rise Online..

deccal

Üye
1608413301094.png

Evet arkadaşlar benim pc de oynadığım ve hiç sorun yaşamadığım oyunlar ekrandaki görünenler ama gel gelelim Rise online de adım bile atamıyorum..Sebep PC mi ?

deccal

Üye
sebep 2021 de windows 7 olabilir dostum
Hocam ben de düşündüm dediğini ama bak altını çiziyorum Oradaki oyunların bir çoğu üst düzey grafiklere sahip oyunlar; BDO.GTAV.Warframe.Newervinter Skayfoge gibi onlar da neden hiç bir sorun olmuyor?

Nart

Üye
Hocam ben de düşündüm dediğini ama bak altını çiziyorum Oradaki oyunların bir çoğu üst düzey grafiklere sahip oyunlar; BDO.GTAV.Warframe.Newervinter Skayfoge gibi onlar da neden hiç bir sorun olmuyor?
Kardeşim bilgisayarını labratuara sokamayacağımıza göre deneme yanılma yoluyla yapacaksın bi şeyler. Forum izlenimlerime göre ekran kartıyla ilgili oluyor genelde problemler. Ancak w7 ve w8 kullananların da çok sorun yaşadığına şahit oldum.

15 TLye w10 pro oem key alıp bu dertten kurtulabilirsin. Bu oyunları oynuyorsan güzel sistemin olmalı. O sisteme w7 kurmak performansını baltalamak demektir.

MontanA

Üye
Ne kadar boş alanın kaldı bu kadar oyundan sonra?

Vision

Senior Moderatör
Oyun Alpha aşamasında olduğu için tüm windows sürümleriyle tam uyumlu olarak çalışmayabilir. Resmi sürüme kadar, sistem gereksinimlerinde belirtilen tüm işletim sistemlerinde sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

X A

Üye
Harbiden windows 7 kullanan varmı diyodum geçen kendi kendime :D

deccal

Üye
Yahu tamam anladım win7 de benim gibi emekli,Ama sadece Şunu merak ediyorum,Şimdi ortada aşağı yukarı 20 tane halde hazırda oynayabildiğim ve Mevcut WİNDOWS 7 (emekli) işletim sistemi ile oynadığım Bu kadar üst düzey grafiğe sahip oyunları bir kenara bırakıp,Sırf Rise online için işletim sistemi değiştirmek çok mantıklı gelmiyor bana sanki başka bir yerde hata var gibi...Yoksa Bu kadar yunun içinde Rise online yi ayrıcalıklı kıacak bir grafik de yok hani oyunda..

Ne kadar boş alanın kaldı bu kadar oyundan sonra?
1608488221750.png

Yerim var daha :)

_AYDOS_

Üye
Alfa sürecinden sonra bu tip sorunların düzeleceğini düşünüyorum :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt