İstek pc ısınma

KrauSs

Üye
oyun alfa oldugu halde guzel takıbı ayarlamalarla daha guzel olucak bısey dıkkatımı cektı normalde ısınma olmuyor pc de ama bu oyuna gırdıgım zaman yapıyor tum ayarları denedım
intel i5 9400f 2.9ghz ram 8 dd4 3000 ssd kullanıyorum 4gb nvıdıa geforce 1050ti ekran kartı var bır cok oyunda pc test ettım yanlız bu oyunda ısınma yapıyor benden kaynaklanan bıseymı cozemedım yardımcı olursanız sevınırım kolay gelsın

BRAND

Üye
Oyun çok fazla CPU tüketiyor. Koca oyun moderatörünün önerisine bak. Soru şu aslında: "Daha yüksek sistem isteyen, daha yüksek grafiklere sahip oyun oynuyorum ama bilgisayarım çok ısınmıyor, Rise Online giriyorum çok ısınıyor." Ve buna öneri soğutucu kullanın mı? Şaka gibi olay.

mimolog

Üye
Evet. Öneri çok doğru olmamış gibi :) Çok iyi bir ekran kartıyla oynansa bile fazlasıyla ısınıyor pc. bilgisayarına zarar verecek sıcaklığa ulaştığı anda sistem otomatik kendini kapatır zaten. Isınması önemli değil. Oynayabiliyorsan şanslısın bence:) Bilgisayarına zarar vermemesi adına laptop ise soğutucu kullan. masa üstü ise kasa açık oynaman da faydana olur diye düşünüyorum.

Nart

Üye
Mavi ekran almadığınız sürece ısınmasının bi zararı yok. Zaten ilerideki guncellemelerde oyun CPU'yu bu kadar yormayacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt