Merhaba arkadaslar rise oynamayı düşünüyorum ama oyuna girerken koşan at yarıda kalıyor ve oyundan atıyor pc özellikleri yeterlimi acaba yada bir ayar mı yapmam gerekiyor? Bilgi için şimdiden tesekkür ederim.
PC özellikleri
PC özellikleri
Merhaba! Geçtiğimiz günlerde Huawei D15 Matebook'a sahip olan bir kullanıcımıza gerekli direktifleri verdikten sonra Windows 10 kurulumu ardından oyuna giriş sağlayıp oynayabildiğini söyledi. Burada dikkat edilmesi gereken Windows işletim sistemlerinde sürüm sayısı arttıkça doğru oranda artan kaynak tüketimidir. Windows 11 ile 10 sürümünün kaynak tüketimini araştırabilirsiniz, aralarında neredeyse 2 katı fark bulunmaktadır.Oyuna giriyor fakat maximum 5 dakıka sonra oyundan atıyor mesela dorion 1 den 2 ye geçerken
Birde win11 kullanıyorum onun etkisi olabilir mi?
Win 10 yükleyebilirim yada sizin onay verdiğiniz bir işletim sistemi
Discord üzerinden tarafınıza arkadaşlık isteği gönderdim, kabul ederseniz direkt olarak iletişime geçebiliriz.OYUANU YENIDEN YUKLEDIM WINDOVS 10 KURULUM YAPTIRDIM SIMDIDE OUT OF MEMORY HATASI ALIYORUM. GEREKLI DIREKTIFLER DEMISSSINIZ ACABA NE GİBİ İŞLEM YAPMALIYIM BİRDE DC ADRESINIZI VERIRMISNIZ ORDAN SIZE RESIM ATAYIM