Pc Sürüm Güncelleme Etkinlik Vb Ilgilenilmesi

aarifgursoy

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Priest
Oyuna yeni başlamayi düşünüyorum fakat uzun zamandır güncelleme yapılmadi ve etkinlikde yok mobil oyun çıkacak diye ağırlık verilmesi normal fakat oyunun PC sürümüyle de ilgilenilmesi etkinlik yapılması gerekmez mi ? Hazır da ki oyunculara yetişebilmek için 1+1 etkinliği gelebilir mi mesela

Ries

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Siz bu soruyu soruyorken %300 EXP, %25 BP, %20 Gathering, %10 Craft Etkinliği oyun içerisinde aktifti. Oyun içerisinde sık sık 1+1 ve bu tarz exp etkinlikleri yapılmaktadır. Maalesef 1+1 etkinliğinin oyun içerisinde kalıcı olarak açık kalması mümkün olmayacaktır, etkinlik duyurularını takipte kalabilirsiniz.

aarifgursoy

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Priest
Merhaba,

Siz bu soruyu soruyorken %300 EXP, %25 BP, %20 Gathering, %10 Craft Etkinliği oyun içerisinde aktifti. Oyun içerisinde sık sık 1+1 ve bu tarz exp etkinlikleri yapılmaktadır. Maalesef 1+1 etkinliğinin oyun içerisinde kalıcı olarak açık kalması mümkün olmayacaktır, etkinlik duyurularını takipte kalabilirsiniz.
Forumun her yerine baktım, güncelleme notlarına baktım,Instagram hesabına baktım bu aktif eventleri oyuna başlayacak oyunu oynamayan biri nereden görebilir sorumu cidden doğru okudunuz mu ? Ben ve benim gibi başlayacak oyuncular için duyuru bilgilendirme ile ilgili soru sormuştum. Mmorpg oyunlar ücretsiz olarak yayınlayıp daha sonrasında etkinliklere dahil olamamalari Dünya genelinde olan birşey bizler bu oyuna belirli bir bütçe ayiracaksak hali hazırda oyun içinde nelerin aktif olup olmadığını bilmemiz faydamiza olur. Bu bahsettiğiniz etkinlikler bir yerde yazıyorsa ve ben gözden kaçırdıysam özür dilerim

aarifgursoy

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Priest
Gelmez kardeşim güncelleme falan 6 aydır ticket,forum mail her türlü bağırıyoruz +9 setlerin FX'leri için tık yok tık.
en azından tepki göstermek gerek diye düşünüyorum ben başlamadığım için sorun yok ama yönetimsel sorun varsa en azından farkında olmaları gerek

Sekterlaa

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Mesela ben oyunu aktif oynuyorum 4.yıl diye hediyeler gönderildi ve ben bunu rastgele farkettim mağaza tarafında genelde oyunla ilgili güncelleme vs. haberleri wp kanalından takip ediyorum ve genel olarak hiçbir bilgilendirme göremedim bu konu ile ilgili oyunla ilgilenme azaldı baya bence umarım geçici birşeydir bu pc tarafı için diyorum

mmtakiff06

Üye
Race
Lunaskar
Job
Mage
Merhaba,

Bu söyledikleriniz oyunda bir yenilik değil bu döngü hep aynı orantıda gitmez. Ekibiniz daha fx'leri getiremedi aylardır. Oyuna 3-5 ay ortalamasında güncelleme gelmesi ne kadar doğru ? Cash fiyatları vs maşallah uçtu gidiyor.

Pitou

Üye
Race
Protean
Job
Priest
Oyunda çok fazla etkinlik yapılıyor. 1 + 1 yapılıyor. Exp event yapılıyor. Narungardda insanlar exp kassın diye sürekli boss atılıyor. Özel günlere özel pot ,sc ,kostüm ,matta, pelerin her şeyi bol bol dağıtıyorlar. Bizde güncelleme bekliyoruz inş daha güzel olacak :)

Entropin

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
1+1 :) ve narunda bir böcek vardı :) etkinliğin son 2 günü haberim oldu dedim ne olur olmaz elite pre alayım :) duruma göre belki başlarım oyuna diye :) Ama yok başlanmaz onu anladım... Oynayan arkadaşlara kolaylıklar dilerim :)

DenizBerat

Üye
Oyunda çok fazla etkinlik yapılıyor. 1 + 1 yapılıyor. Exp event yapılıyor. Narungardda insanlar exp kassın diye sürekli boss atılıyor. Özel günlere özel pot ,sc ,kostüm ,matta, pelerin her şeyi bol bol dağıtıyorlar. Bizde güncelleme bekliyoruz inş daha güzel olacak :)
1+1 Ve günlük verilen sc pot vs. etkinlik mi senin için ?

DenizBerat

Üye
Sürekli gm kill eventlar , Boss eventlar yapılıyor sen bu oyunu oynamıyorsun galiba.
Ben bunlari artik event den saymiyorum kusura bakma. İlk dönemdeki gibi orjinal şeyler lazim. Ramazanda davulcu dan. Yilbaşinda snowlardan. Kurbanda bişi yok zaten. Resmi bayramlar da iki adet bayraktan gına geldi. Orjinallik lazim 3 senedir ayni terhane. COPY PASTE. Sizin sanirim ilk MMORPG Oyununuz galiba.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt