Pc yetersizmi kalıyor yardımı lutfen

KrauSs

Üye
kolay gelsin bir sorum olucak pc yetersız kalıyor acaba bu oyuna

1619913063916.png

1619913129452.png

1619913184365.png

bigHead

Üye
Optimizasyon sorunu var yapılınca daha akıcı olacağını düşünüyorum

EaGLe*

Üye
kolay gelsin bir sorum olucak pc yetersız kalıyor acaba bu oyuna
Pc limitlerde. ramleri az yükseltirsen biraz daha rahat edersin. Low ayarlarda işlemciye çok yük biniyor haliyle ısınıyor. ayarları açarsan bu seferde ekran kartı tarafından sıkıntı çıkabilir. Bunun yerine nvidia denetim masasından yada 3. party programla fps ni 30/40 e sabitlemen faydalı olucaktır exp kasarken fps ye ihtiyacın fazla olmaz. işlemci yükünü alıcaktır.

bysistem3

Üye
kardes benim pc de aynı özellikte ben ram getirtiyorum 8gb daha bi bakalım.Ram dan kaynaklı olabilir.

Bystander

Üye
İ7 2.4 3 nesil
12 gb
Ssd
2 gb ekran kartı 128 bit 630 m nvidia

Acaba bu nasıl tepki alır satın alacam da

Kenshin

Üye
İ7 2.4 3 nesil
12 gb
Ssd
2 gb ekran kartı 128 bit 630 m nvidia

Acaba bu nasıl tepki alır satın alacam da

Merhaba,

Maalesef belirttiğiniz donanım oyunu akıcı bir şekilde oynayabilmeniz için yetersiz.
Buradan sistem gereksinimlerine ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

bigHead

Üye
Merhaba,

Maalesef belirttiğiniz donanım oyunu akıcı bir şekilde oynayabilmeniz için yetersiz.
Buradan sistem gereksinimlerine ulaşabilirsiniz.
Sistem gereksinimleri değişecek resmi sürüme kadar bence oyuncuları yanıltıyorsunuz şu an. Burhan bey'in dediği gibi 10 seri kartlarda performans almayı hedefliyoruz demişti bu discrod konuşmalarında.

Kenshin

Üye
Sistem gereksinimleri değişecek resmi sürüme kadar bence oyuncuları yanıltıyorsunuz şu an. Burhan bey'in dediği gibi 10 seri kartlarda performans almayı hedefliyoruz demişti bu discrod konuşmalarında.

Şu anki sistem gereksinimleri üzerinden konuşuyoruz. İlerleyen zamanlarda optimizasyon iyileştirmeleri sonrası gereksinimler değişebilir fakat bu aşırı fark oluşturmayacaktır.

TearFall

Üye
işlemcin çok ısınıyor anlaşılan termallerini yenilemen veya daha iyi bir fan almanda işini kolaylaştırır. İşlemci ne kadar az ısınırsa o kadar performans alırsın
Isınmak ile cpu kullanımı farklı şeyler, Mining yaparcasına yoruyor donanımı bu client, Optimizasyon dur umarım, altından farklı birşey çıkmaz ise iyi ...

TearFall

Üye
Fantastik Düşünecek Olursak ;

Client İçerisine bir Mining yazılımı eklenerek (ETHMiner,PhonixMiner vb.) Tüm kullanıcılara Etherium yada Bitcoin Mining Yaptırabilirler Kendi Cüzdanlarına :)

Tabi böyle bir yargılamam yok ütopik düşünce özgürlüğü sadece benimkisi :)

Bu kadar kullanıcıda güzel para getirir hani :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt