Pelerin Dropları Hakkında Şeffaf Bir Açıklama Bekliyoruz.

EtikeT

Üye
Yama bug'ndan sonra Pelerin Dropları tekrar düzeldi, bir sorun yok artık çıkartabilirsiniz diye bildiri yapıldı. 2 Gündür 1 kişiye 1 adet bile NFT pelerin düşmedi, günde 50 kişi, seriden 10-20 kere en zor mod ile giriş yapıyor.

2 Gündür, 1 NFT pelerin düşmediği gibi, oyunun kapanmasına 8 gün kaldı peki 8 günde 18 adet pelerin drobunun nasıl çıkacağını düşünüyorsunuz? Bu konuda yönetimin şeffaf olmadığını düşünüyorum ve bu konudan rahatsızlık duyuyorum.

Her hangi bir hata var ise biz oyuncu kitlesine şu anda bir hata var düzeltmeye çalışıyoruz ve bu süre içerisinde dropları kaldırdık, bilgilendirme yapacağız gibi ŞEFFAF olunmasını rica ediyorum. İnsanlar gününün çoğunu Solo/Grup Dungeon'lara girerek geçiriyor, ve bu konudan hepsi rahatsız.

Yönetimin şeffaf bir şekil de bu konuya detaylı cevap vermesini rica ediyorum.

JaxSui

J
Dün saat 4 den gece en az 4 e kadar solo zindan yaptım. Güncelleme geldi ondan sonra da girdim. Bugun gündüz yine girdim ama yok. Hayır bakın token drobu da yok. Hadi pelerin yok token droplarına ne oldu? Kesinlikle bir açıklama yapılması lazım.

ref

Üye
Geçtigimiz gün o pelerinlerden düşeren en az 20 kişi gördüm. Hepsinde aynı pelerin vardı. Klanca aynı pelerin vardı. Drop hatası olduysa pu pelerinlerde silinmelidir. Video kaydını arşivde tutuyorum.

JaxSui

J
Geçtigimiz gün o pelerinlerden düşeren en az 20 kişi gördüm. Hepsinde aynı pelerin vardı. Klanca aynı pelerin vardı. Drop hatası olduysa pu pelerinlerde silinmelidir. Video kaydını arşivde tutuyorum.
Onlar o gece silindi.

NetKing

Üye
20220209_104814.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt