Pending Connection Failure

Odesca

Yeni Üye
Ekteki hatayı alıyorum. Çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek var mı acaba?

Ekli dosyalar

• Desktop Screenshot 2024.12.25 - 04.57.17.25.png
    Desktop Screenshot 2024.12.25 - 04.57.17.25.png
    3.2 MB · Görüntüleme: 56

Fachzo

Üye
Saat 10.00 itibariyle yeni güncelleme için oyun kapatıldı.

Meapr

Moderator
Ekteki hatayı alıyorum. Çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek var mı acaba?
Güncelleme sebebiyle oyun geçici olarak kapatılmıştır.

Yeni Unreal Engine 5 Client'ini indirmek zorunludur. Lütfen https://www.riseonlineworld.com/download adresinden Client'i indirip yama yükleme işlemini tamamlayınız.

Oyun artık bu yeni Client üzerinden oynanacaktır. Girişler aktif hale geldiğinde duyuru kanalımızdan bilgilendirme yapılacaktır.

KyleWalker

Üye
Güncelleme sebebiyle oyun geçici olarak kapatılmıştır.

Yeni Unreal Engine 5 Client'ini indirmek zorunludur. Lütfen https://www.riseonlineworld.com/download adresinden Client'i indirip yama yükleme işlemini tamamlayınız.

Oyun artık bu yeni Client üzerinden oynanacaktır. Girişler aktif hale geldiğinde duyuru kanalımızdan bilgilendirme yapılacaktır.
takribi ne zaman açılacak

Meapr

Moderator
takribi ne zaman açılacak
Güncellemenin tamamlanma süresiyle ilgili belirli bir zaman veremiyoruz, ancak ekip mümkün olan en kısa sürede işlemi tamamlayarak oyunu açmaya çalışıyor. Sabırlı olmanızı rica ediyoruz ve güncelleme tamamlandığında duyuru yapılacaktır.
İyi forumlar dileriz.

osmangaziforum

Üye
Bende oyun için bekleniyor ekranını geliyor sonra kapanıyor . şu an normalmi böyle olması

osmangaziforum

Üye
Bende oyun için bekleniyor ekranını geliyor sonra kapanıyor . şu an normalmi böyle olması

Meapr

Moderator
https://www.riseonlineworld.com/download üzerinden Yeni Unreal Engine 5 Client'ini indirmek zorunludur. Lütfen güncelleme öncesi Client'i indirip yama yükleme işlemini tamamlayınız ve eski oyun dosyalarını tamamen kaldırın.

Halihazırda yeni client'i yüklediyseniz;
Rise launcher (Oyun başlatıcı) üzerinde bulunan Dosya kontrol ve EAC kontrol butonlarına tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu işlemlerden sonra giriş sağlayabilirsiniz.

osmangaziforum

Üye
unreal yüklü . oyunun dosyalarını komple sildim sonra sitedeki sağ üstte oyunu indir yazan yerden oyunu indirdim . acaba eski oyunumu tekrardan kurmuş oldum :( yardım edermisiniz ne yapmalıyım hala aynı sorun devam ediyor . gündüz saat 2 gibi başladı download taa akşam 8 de bitti . uzunda sürüyor hata yapmak istemiyorum .

oyunun kısayolundan dosya konumunu aç dediğimde klasördeki dosyalar 50,6 GB umarım doğru dosyaları indirmişimdir yoksa tekrar saatlerde indirmek zor olucak :(

versiyon 2.0.2.1 yazıyor başlatıcının altında doğru olanmı acaba

Meapr

Moderator
unreal yüklü . oyunun dosyalarını komple sildim sonra sitedeki sağ üstte oyunu indir yazan yerden oyunu indirdim . acaba eski oyunumu tekrardan kurmuş oldum :( yardım edermisiniz ne yapmalıyım hala aynı sorun devam ediyor . gündüz saat 2 gibi başladı download taa akşam 8 de bitti . uzunda sürüyor hata yapmak istemiyorum .

oyunun kısayolundan dosya konumunu aç dediğimde klasördeki dosyalar 50,6 GB umarım doğru dosyaları indirmişimdir yoksa tekrar saatlerde indirmek zor olucak :(

versiyon 2.0.2.1 yazıyor başlatıcının altında doğru olanmı acaba
Maalesef yanlış dosyaları indirmişsiniz. Güncel oyun dosyalarının boyutu bu şekildedir:
1735194666223.png

https://www.riseonlineworld.com/download sitesi üzerinden indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kurulumdan önce eski oyun dosyalarını kaldırmayı unutmayın.
1735194704920.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt