Performans konusunda yardım edebilecek var mı

elegante

Üye
Merhaba,
Bilgisayarımın özellikleri
i7-9750HF
M2 SSD
16GB Ram
GTX 1650 4Gb ekran kartı
Model Lenovo L340
Nvidia NİS(Görüntü Ölçeklendirme) kullandığım halde max 30-min 10 fps almaktayım. Bilgisarımın özelliklerinin çok kötü olduğunu düşünmüyorum.
Acaba bu durum normal mi yoksa benim yapmayı bilmediğim bir konu var mı? Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.

Aziz

Üye
Merhaba,
i7-9750HF
M2 SSD
16GB Ram
GTX 1650 4Gb ekran kartı
Model Lenovo L340
Nvidia NİS(Görüntü Ölçeklendirme) kullandığım halde max 30-min 10 fps almaktayım. Bilgisarımın özelliklerinin çok kötü olduğunu düşünmüyorum.
Acaba bu durum normal mi yoksa benim yapmayı bilmediğim bir konu var mı? Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.
Nvidia GeForce Experience indir. Eğer kuruluysa sağ alttan aç. Güncellemerini kur. Google'a End User Runtime yaz. Microsoft'un sitesinden directx'i kur. Windows güncellemerini yap. Oyun içi FPS limitini 60'a sabitle. Kartın güzel. Benden bile güzel hatta. 1060 var bende. 60 fps sabit alıyorum hep. Performans sorunu hiç yaşamıyorum.

LosTurcos

Üye
Gtx 1070 ile 2K ekranda Ultra ayarlarda +60 fps alıyorum bende. Seninde en az 60 70 fps alman gerekir.

elegante

Üye
Directx vs zaten hepsi kurulu hatta bu tarz konulara hakim sayılırım en son ThrottleStop'tan işlemcinin ayarlarına bile müdahale ettim malesef hiç sonuç alamıyorum.
Format atıp denemeyi düşünüyorum. Geforce Exp içerisinden whisper modu, battery saving modunu vs de kapadım.NIS (Görüntü Ölçeklendirme) ile zaten bütün problemleri çözebiliyor olmam gerek ama dediğim gibi yaptığım her şeyden olumsuz sonuç aldım.

Kemal0122

Üye
Merhaba,
i7-9750HF
M2 SSD
16GB Ram
GTX 1650 4Gb ekran kartı
Model Lenovo L340
bu sorunu çözebildinmi Benim PC de i59300H / GTX 1650 var ve 50 fps de oynamaktan sıkıldım. işlemci 1,50 ghz ekran kartı %15 de çalısıyor herşeyi denedim çözemedim gitti

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt