İstek Pet Binek Karakter Bağlılığı

Digna Nyx

Üye
Merhaba,

Biliyorum tüm ekip çok yoğun ve yorgun, farkındayım beklenmedik sorunlar oluştu ve çözmek için elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Herkese teker teker teşekkür ederim çabalarından dolayı.
Oyunda oluşan beklenmedik hatalardan dolayı mağdur olan oyuncular telafi ödülleri alacaklar bundan eminim fakat geliştirilirken şahsen mantık hatası olduğunu düşündüğüm bir durum var.
Pet ve bineklerin karaktere bağlı olması biraz mantıksız. Örneğin nft pet/binek alan kişiler bu nft pet/binekleri tekrar satabilecek/kiralayabilecek ve bir başka oyuncu bu nft pet/binekleri kendi karakterinde kullanabilecek. NFT sahibi olan kişiler yan karakterlerinde bu nft pet/binekleri kullanamayacak mı? Market üzerinden satın alınan pet/bineklerin tek bir karaktere bağlı kalması biraz mantıksız. İnsanlar bu tür oyunlara yabancı ise ve burada ilk tecrübelerini yaşıyorlarsa farklı karakterler denemek isteyeceklerdir. Her karakter için pet/binek alınması fiyatlar her ne kadar uygun gözükse de mantıksız bir maliyet oluşturacaktır. Yeni bir oyun deneyimi yaşayan kişiler ya da bu tür oyunları oynayan kişiler için bile fazladan bir maliyet oluşacaktır.

Bu konu hakkında bir güncelleme, değişiklik olmasını talep ediyorum ve benim gibi düşünen oyuncu sayısının oldukça fazla olduğunu düşünüyorum.
Oyunun gelişimine devam etmesi için her türlü eleştiriyi yapmaya da, desteği vermeye de hazırız.
Emeğinize sağlık, umarım diğer hatalarla birlikte bu konuda da oyuncuları mutlu edecek bir güncelleme yapılabilir.

VictoryLoves

Üye
Belirttiğiniz sistem çok köklü değişiklikler yapılmasına sebep olabilir, uzaktan bakınca biz oyunculara basit görünebilir.
Mevcut sistem geliştirilebilir, muhtemelen geliştirilecektir. Ancak belirttiğiniz gibi değişiklikler çok mümkün olmayabilir.

Kido

Üye
Kesinlikle bu durumun geliştirmesi gerekiyor. Yan karakter açtığımda tekrardan bana satın alma gereksinimi duyurmaması gerekmekte.

Digna Nyx

Üye
Belirttiğiniz sistem çok köklü değişiklikler yapılmasına sebep olabilir, uzaktan bakınca biz oyunculara basit görünebilir.
Mevcut sistem geliştirilebilir, muhtemelen geliştirilecektir. Ancak belirttiğiniz gibi değişiklikler çok mümkün olmayabilir.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben de yazılım geliştiricisiyim, tahmin edebiliyorum neyin ne kadar zor olabileceğini. Hele hele şuan anlık oyun oynanış stabilitesini bozan hatalarla boğuşurlarken, benim talebimin tabi ki önceliği yok. Fakat en nihayetinde, binek ve petlerin karaktere bağlanması bir sorun ve iyileştirilmesi/geliştirilmesi/değiştirilmesi gereken bir özellik benim gözümde.

Emre.U

Üye
En başında bunu düşünselerdi pirinçten taş ayıklamak zorunda kalmazlardı. Karakter yerine hesaba bağlı yapmak çokmu zor marketten bu şekilde alışverişe zorlamak yerine seçenek arttırıp yine kazanç sağlanabilirdi neyse daha çok yolumuz var hep birlikte göreceğiz ne olacağını.

mmemati17

Üye
Evet sırf bu yüzden yan karakter açma düşüncemi ertelemiş durumdayım. Bankaya konulabilmeli en azından pet ve binek.

redhorn

Üye
hesaba bağlı olması lazım gercekten ben mage oynuyorum okcuya dönmek istiyorum şuan binek ve pet magede oldugu için geçemiyorum keske açıklama oalrak yazsalardı karaktere bağlanır diye çok saçma bi durum umarım düzeltirler

jaunbae

Üye
Çok saçma bir durum. Ben aynı hesap içerisinde yan karakter açtığımda tekrardan pet+binek almak ZORUNDA olmamalıyım diye düşünüyorum.

Digna Nyx

Üye
Çok saçma bir durum. Ben aynı hesap içerisinde yan karakter açtığımda tekrardan pet+binek almak ZORUNDA olmamalıyım diye düşünüyorum.
Ben de aynı düşüncedeyim. Bir de bu tür oyunları ilk defa deneyimleyecek olan insanları düşünürsek, tamamen soğuyabilirler. Mantıksız çünkü her karaktere binek/pet alınması.

serkanqq

Üye
Çok mantıklı bir konuya değinmişsiniz, umarım uzun vadede bu talebimizi gündeme alırlar

ZeuSGoD

Üye
Sırf böyle bir konu var mı diye foruma girdim. Dün yeni bir karakter açıp kasmayı düşündüm sırf bu Pet olayından dolayı direk çıktım. Ben mi yapamadım diye düşünüyordum oysa ki. Bu durumun düzeltilmesi gerek sonuçta 4 charda açılsa 4unu aynı anda oynayamayacagiz her türlü 3unun süresi boşa gider.

Digna Nyx

Üye
Sırf böyle bir konu var mı diye foruma girdim. Dün yeni bir karakter açıp kasmayı düşündüm sırf bu Pet olayından dolayı direk çıktım. Ben mi yapamadım diye düşünüyordum oysa ki. Bu durumun düzeltilmesi gerek sonuçta 4 charda açılsa 4unu aynı anda oynayamayacagiz her türlü 3unun süresi boşa gider.
Süreler boşa gider, yeni char denemek isteyenler pet/binek aktaramadığı için bu kolaylıklardan mahrum kalır. İki üç char ile farklı farklı zamanlarda oynayıp keyif almak isteyen, her chara pet/binek alması gerektiği için gereksiz masrafa girer. Zorunlu değil almama hakkına sahip herkes fakat bu böyle olmamalı. Bunun çözümü pet/binek'lerin karaktere değil hesaba bağlı olmasıdır. Bekleyip göreceğiz hep birlikte.

X A

Üye
Bu konudada epey geri dönüş aldıklarını ve ilk güncellemede değiştireceklerini umuyorum. Aksi halde başka karakterleri deneyimleyemicez.

_Cerberus_

Üye
NFT ürünlerdeki pet , binek ve pelerinler yan karakterde kullanılıyor olması gerekiyor.

Digna Nyx

Üye
NFT ürünlerdeki pet , binek ve pelerinler yan karakterde kullanılıyor olması gerekiyor.
Yorumun için teşekkürler, tam olarak bunu talep ediyoruz. Şuan için tek bir karaktere bağlı kalıyor ve yan karakterde kullanılamıyor. Umarım bununla ilgili güzel bir güncelleme ile tüm oyuncular bu konuda ihtiyaç duyduğu özelliğe kavuşur.

Digna Nyx

Üye
Bu konudada epey geri dönüş aldıklarını ve ilk güncellemede değiştireceklerini umuyorum. Aksi halde başka karakterleri deneyimleyemicez.
Yorumun için teşekkürler, umarım üzerinde uğraşılan diğer konulardan sonra, ilk güncellemede bu konu ile ilgili bir düzenleme gelir.

Digna Nyx

Üye
Konu günceldir, henüz bu konu hakkında bir açıklama gelmemiştir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt