Pet karaktere bağlanıyor mu?

gokhanez

Üye
Oyun yeni açıldığı için destek olmak amacıyla premium üyelik ve pet aldım. Premium üyelik ile gelen hediye peti ilk açtığım karakterde kullanmaya başladım.

Sonradan farklı bir sınıftaki karakterin oyun içinde nasıl oynandığına bakmak için yeni bir karakter daha açtım fakat pet diğer karakterde kaldı. Yeni açılan karaktere bir türlü aktaramadım.

Sorum şu. Pet kullandığımız karaktere bağlanıyor mu? Diğer karakterlerde kullanılamaz durumda mı kalıyor? Bankaya atarak vs. diğer karakterlerde kullanılması gerekir diye düşünüyorum. Diğer karakterlere aktarmak için bir yöntem var mı?

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Petler ve binekler karaktere özeldir, yan karakterinizde kullanamıyorsunuz ne yazık ki.

blacksecond

Üye
Merhaba Sayın Rise Online Yetkilileri Sırf bu konu hakkında yorum yazmak adına foruma kayıt yaptırdım Binek ve pet bende kullanıyorum ancak bu olay çok saçma olmuş sizcede öyle değilmi ? zaten 30gün süresi olan birşeyin neden yan karakterlerde kullanılmadığını ayrıntılı olarak açıklarmısınız bence kullanılmalı en azından Petler çünkü oyun daha yeni insanlar karakter denemek istiyor yan karakter açılınca birde bir bakıyoruzki pet gelmiyor ? ee ozaman süresi boşa gidiyor diğer karakterde boşa para vermiş oluyoruz ticari olayada ters bu iş bunun düzeltilmesi lazım insanları madur etmeyin iyi çalışmalar.

eriz

Üye
Merhaba Sayın Rise Online Yetkilileri Sırf bu konu hakkında yorum yazmak adına foruma kayıt yaptırdım Binek ve pet bende kullanıyorum ancak bu olay çok saçma olmuş sizcede öyle değilmi ? zaten 30gün süresi olan birşeyin neden yan karakterlerde kullanılmadığını ayrıntılı olarak açıklarmısınız bence kullanılmalı en azından Petler çünkü oyun daha yeni insanlar karakter denemek istiyor yan karakter açılınca birde bir bakıyoruzki pet gelmiyor ? ee ozaman süresi boşa gidiyor diğer karakterde boşa para vermiş oluyoruz ticari olayada ters bu iş bunun düzeltilmesi lazım insanları madur etmeyin iyi çalışmalar.
KESİNLİKLE KATILIYORUM !

Phondeep

Üye
Çok yanlış bir tercih olmuş, tercih olduğunu da sanmıyorum aslında. Muhtemelen pet ve bineklerin account-bound yapılması konusunda daha detaylı bir programlama gerekiyor ve kolaya kaçılarak bu yol izlenmiş gibi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt