piyasa düzeltmek için fikir

adwera31

Üye
Normalde gb fiyatları düştükce item fiyatlarının artması beklenir
örnek.100m 470 tl iken mino +1 ler 20 m di yani 5 tane mino 470 tldi .güncel olarak minolar 8m gb ise ortalama 400 tl yani 12 tane mino 400 tl
piyasada bir belirsizlik var bugun aldıgın item yarın çok degersiz oluyor
aklıma bi fikir geldi
+7 basarken istenilen shardlarda bi değişiklik yapılsa piyasa canlanır degersiz olan epic itemler bile deger kazanır
axe sword clup dagger bow staff gibi snıflandırılırsa ve bu shardlar +5 +6 +7 +8 de kademeli olarak artarak giderse itemler degerlenir
örnek.+4 mino var +5 e basmak için 2x epic axe shard +6 için-3x-- +7 için 4x gibi bu sayede eternal axe gibi para etmeyen epiclerde değer görmeye başlayacak
bu iş geliştirile bilir aklıma farklı düşünceler geliyor ama mesela 3 tane rare shard birleştirip 1 tane epic shard elde edile bilir .. taabi oyunun daha erken safasındayız fikir olarak sunmak istedim

DraeThyN

Üye
Öncelikle oyunun TL ile alakası yok SÖYLENENLERE BAKARSAK. O yüzden bu itemlerin değerini kim belirliyor diyen yöneticilere bu mesajı yazarsan daha mantıklı olur.

adwera31

Üye
item upgrade de kullanılan shardın degeri yok uniq hariç
ve item cok düşüyor bu yüzden degeri düşüyor

HeaveN

Üye
Oyunda şuan düzen zorlaştı baya en başta zor olması gerekiyodu drop oyun başında çok atıyodu.
Şimdi kes kes drop yok farm bıraktı bi kısım çoğu ama gb çok tabi ama fiyatlar iycene düştü dengesizlik var oyun
gb var diyolar itemler düşüyo daha düşcek oyun en başta bi düzen vardı yada hiç açmıcaktılar dropları yada hem açık olcaktı.

Şuan farm atmak zarar pot parası çıkmıyo açıkcası çoğu kişi diycek drop atıyo büssürü kaç saat farm yapıyom 1 tane drop alamadım
3 aydır grup zindan drop alamadım millet uniq takıları aldılar gittiler.
Solo zindan desen 2 aydır drop yok elite atıyo sadece oda 400k düşmüş 1m bile etmiyo.
Oyun ya yükselcek baya yada ani bi düşüş yaşıcak gibi geliyo bana oyuncu azalma var
Etkinlik gelmese oyun şuan çok kişi bırakıyodu etkinlik kurtardı biraz oyunu.

arquradze

Üye
ticket atınca bir problem yok diyorlar ama zindanı cıkarttılar oyunu çöp ettiler.banada 3 aydır hiç bişey atmadı. her yeni gelen etkinlik oyunu batırıyor. ne güzel oynuyorduk. eşitsizlik oyunda çok büyük. yeni başlayan birisi nasıl farm yapıp item alacak düşünüyorum. 60 levele kadar kasarken alacagı en büyük item uniq upgrade kagıdı. 60-65 arasından alacagıda en fazla mino,golden snake. bu takıları hagarddaki moblara koysalar en azından exp slotları boş kalmaz. 1-60 level proteanda raven harpy ve sootsyaer slotlarında exp parti var. diğerleri çöp kimse pt kurup kasmakla uğraşmıyor. oysaki knıghtta öylemiydi. ape olsun deat knıght olsun apost olsun deru golemler treantler greel her yerde exp slotları partiler vardı. bu slotların düzenlenmesi gerekiyor. slotlar sadece görev yapmaya yarıyor.

HeaveN

Üye
@arquradze Oyun moblara çöp item koyulabilir npc atıp coin kasma gibi drop çıkması saçma mob herkes drop için kesiyo
saatlerce dropların her mob atması yanlış birşey bana göre item çoğalıyo iyce ve değersizleşiyo sonra onu kapatınca adam isyan ediyo normal birşey isyan etmesi.

Oyun bide yeni başlayan yok artık bu şartlarla çok zor slotlar boş oracle artık kimse kasmıyo pk herkes yada hagard yeni tayfa yok kemik eski tayfa oynuyo şuan oyunu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt