Piyasaya ne oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alkoer

Üye
evet piyasa karışık. hatta şu var ' x itemi ah de bakıyorum, birisi 10m yazmış, diğeri 18m' ne biçim iş anlamıyorum.
Ah de en ucuz olanlara pazarcıya git dediğinde gitmiyor. Acaba neden?

Fiyatı ucuzdan- pahalıya listeledikten sonra tek tek pazarcıya gitmeyi deneyin. En ucuz olanı taban kabul edin daha ucuz fiyat yazıp pazarına ulaşılamayan adamlar dolandırıcı.

husuji

Üye
Daha çok düşmesi lazım yoksa yeni oyuncu gelmez şuan oynayanların %90 I sitelere ve Facebook gruplarından GB satmak için oynuyor asıl oyun için oynayanları eylül ekim gibi görmeye başlayacağız aynı dönemlerde bpye nerf gelip int pirestleri görmeye başlayacağız ve 70 capla tam sürüme geçileceğini düşünüyorum

kukmina

Üye
Daha çok düşmesi lazım yoksa yeni oyuncu gelmez şuan oynayanların %90 I sitelere ve Facebook gruplarından GB satmak için oynuyor asıl oyun için oynayanları eylül ekim gibi görmeye başlayacağız aynı dönemlerde bpye nerf gelip int pirestleri görmeye başlayacağız ve 70 capla tam sürüme geçileceğini düşünüyorum
evet str priler nerflensin sonrada healer ve db pri yok diye base de çok beklersiniz zaten 70 cap geldiğinde bp nin abartı zannettiğiniz dps i abartı olmadığını anlıcanız
evet ben oyunu pve bazlı birisi olarak oynuyorum farm atıp drop alıp bunu satıp gelen goldla karekterimi gearlamaya çalışıyom artık farm atmanın bi mantığı kalmadı gidip trash mob keserek gold farmlamak daha karlı piyasada bu kadar çok item var peki niye kimse item almıyo çünkü + basmak zor şahsi fikrim bu şekilde drop dağıtılması yerine + basmak kolaylaştırılabilirdi bizde dropladığımız itemleri riske girip + basardık

Hazerfen

Üye
Düşecek tabi ki, oyunda tek olan item artık tek değil, herkes farm yapıyor. Oyunda bulunan item sayısı arttıkça piyasa düşer zaten.
Sanki 20 yıllık oyunmuş, herkes son seviye itemliymiş, yeni seviye gelmeyecekmiş gibi bir konu açmışsın. Adamlar gelecek diye açıklama yaptılar kaç kere. Buna gerek yok skill seviyelerine baksan bile anlaşılır.
2-3 sene sonrasına konuşursak herkes şuan çöp item kullanıyor.

Hedvein

Üye
1- Kutuların drop oranının değişimi ile piyasada item çoğalacağı korkusu.
2- Slotlarda her ne kadar drop atmıyor dense de 7/24 dolu olarak kasılması, drop girişinin artması ile piyasanın item dolması,
3- Çoğu oyuncunun quest itemlar güçlü algısı sonucu item almaması ve basılan itemların da çoğalması,
4- Upgrade tutkunlarının sürekli upgrade yaparak piyasaya epic +7 item sokması
5- Auction house üzerinden fiyatları gören satıcıların birbirine ks atması sonucu bence düşüş gerçekleşti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt