EcdadiOSMANLI
Üye

Eskilerin gözü yasli
Sanırım oyunu oynamadığım için göz aşınalığı olmadığı için anlamıyorum pvp tarzını oyunun.Ewt kisarken ve ziplarken skill atma var o yüzden
bir nevi koxp olsun diyosunAslında mmorpg'lerde skillerin yürüyerek atılabilmesi çok daha iyi bence. Nasıl ki Warrior ve asas kayarak yani hareket halinde iken skill atabiliyor, mageler de okcular da vurabilmeli o şekil.
o yüzden oyun battı. kapattılarçok kötü la bunu oynamam ben![]()
Evet ulti değerinde bir skili vurmak için önden şu iki skili vurman lazım diye uyarı vardı. O iki skili atmadan skill işlevsel hale gelmiyordu. Muazzam bir oyun combo grafiğiydi cidden.hatta okçuda yuk biriktiren skil ver onu patlatan skill vardı bide 2 farklı skili kullanmadan kullanılamayan skil vardı o skili kullanmak için önden diğer 2 skili atmak gerekiyordu tabi anımasyonlar kombo yaptığındaki seri atışlar . blade and soul 1 bu 2 di kombosunu en çok beğendiğim oyunlardan teradada vardıda bi vindictus kadar hareketli değildi ne anlatıyorum yüzde 80 ni kodan baska mmo oynamamış
Koxp ile yürümenin ne alakası varbir nevi koxp olsun diyosunhatırlıyorsanız koxp varken herkes aynı o şekilde hareket ediyordu sonra herkes oyunu bıraktı.