Pk Sırasında Kör Etme Skilleri.

thewolverine

Üye
Pk sırasında o kadar çok kör etme yiyoruzki çoğu zaman oynuyamıyorum Lol stan yemek gibi birşey haline geldi bu nedir abi asaslar atar 1 saniyede mageler atar cc priest 3 sn alıyor kör etmek 1 sn ne pk atılıyor ne birşey en azından escape getirdiğiniz gibi süresini uzatın adamalr kör atıyor party kesiyor aşırı çok saçma 2 gündür pk çıkmıyor şahsen bu konu yüzünden düzelene kadarda çıkmayı düşünmüyorum. Sizler için çokmu önemli değildir tabi ama her oyuncu bu konuda üzgün ben lunaskarım herkes öğrenmiş rezil halde bu durum. Asaslardan kaldırın en azından zaten tekli kör etmesi var priest olarak yürüyemiyorum bile.

Nisshe

Üye
Merhaba öncelikli olarak Rogue ve Mage skillerindeki rakibi kör eden skillerin bekleme süreleri uzundur.

Bu süre Assasian 73 Level Skill'inde 60 Saniye Mage 74 Level Skill'inde 180 Saniyedir. Death Valley haritasında rakip oyuncularla savaşırken buna göre taktikler geliştirmeniz gerekmektedir.

GorrTheGodButcher

Üye
Merhaba öncelikli olarak Rogue ve Mage skillerindeki rakibi kör eden skillerin bekleme süreleri uzundur.

Bu süre Assasian 73 Level Skill'inde 60 Saniye Mage 74 Level Skill'inde 180 Saniyedir. Death Valley haritasında rakip oyuncularla savaşırken buna göre taktikler geliştirmeniz gerekmektedir.
Kör skilli okçularda da var. Ek olarak smoke da atabiliyor rogue sınıfı. Assas oynuyorum, bana bile fazla geliyor bu kadar kör skilli olması. Okçu sınıfının kalabalık oluşu da etkili bunda tabii, ice lr skilleri ve mantar gibi yavaşlatan skiller bazen insanı çileden çıkartabiliyor.

GorrTheGodButcher

Üye
Pk sırasında o kadar çok kör etme yiyoruzki çoğu zaman oynuyamıyorum Lol stan yemek gibi birşey haline geldi bu nedir abi asaslar atar 1 saniyede mageler atar cc priest 3 sn alıyor kör etmek 1 sn ne pk atılıyor ne birşey en azından escape getirdiğiniz gibi süresini uzatın adamalr kör atıyor party kesiyor aşırı çok saçma 2 gündür pk çıkmıyor şahsen bu konu yüzünden düzelene kadarda çıkmayı düşünmüyorum. Sizler için çokmu önemli değildir tabi ama her oyuncu bu konuda üzgün ben lunaskarım herkes öğrenmiş rezil halde bu durum. Asaslardan kaldırın en azından zaten tekli kör etmesi var priest olarak yürüyemiyorum bile.
Bence bp'lerden de heal skillini kaldırsınlar kanka, hem db atıyor hem çok fazla vuruyor hem de kendine heal atıyor, olmaz böyle.

CraftWORLD

Üye
Okçu gibi uzaktan vuran bir karakterde kör yeteneği ne alaka çözebilmiş değilim..

thewolverine

Üye
Magelerde tam bir işkence saniyeler içinde atıyorlar bunun için sürelerin uzaması lazım tam içine giriyoruz mele olarak kör geliyor saniyelik asaslarda aşırı saçma tekli kör etmesi var neden smok olayı var oyunun %90 kör ediyor .s priestlerede verin tam olsun

thewolverine

Üye

Hocam bu dediğinin konuyla hiçbir alakası yok isterse 300 saniye yap benim sana dediğim atma hızı ve ırkın çoğunluğunda olması saçmalık birazcık şimdi millet iyice öğrenmiş körden oyun oynanmıyor partyi yürütemiyoruz. 1 saniyede atıyor kör skilini 3 saniyede cc alınıyor ne kadar mantıklı ? escape süresini uzattınız birde el düşürme eklediniz kaçma skiline ? neyin taktiğini geliştireceğiz allahına ırk var oyunda adama gireceğiz kör atıyor kaçıyor mageler şimdi kör ediyor arkasına nova basıyor isim z tutulmuyor.. Oyunda pk ortamında %60'ında kör etme skili olursa mobil olanlarda zaten geri kalan %40 ne yapsın mele ekipler ? arada bi pkya çıkn ya oturup orada cevap vermeyin günceli takip etin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt