Lady
Üye

demekki sen tam anlamıyla sorunlarını dile getirememişsin yada genel kitle gibi droplar kötü kötü diye serzenişte bulunmuşsundur?
Son düzenleme:
demekki sen tam anlamıyla sorunlarını dile getirememişsin yada genel kitle gibi droplar kötü kötü diye serzenişte bulunmuşsundur?
Deployment oyunun aktif olduğu saatlerde yapılmaz. Bahsettiğin işler için test sunucusu var. İş planlanır deploy yapacak ekip mesaiye kalır ve iş tamamlanır.şöyle düşünmelisin.
sunucu bakımı ve güncellemesi test sunucusuna eklenen yenilikler vb. birçok şey birebir bi insanın mesai saati içerisinde yapması gereken şeyler..
rise online bir şirket ve bu şirkettte çalışan herkes gündelik hayatında nasıl mesai saatleri varsa onlarında öyle.
dolayısı ile gece 3 ve ya gece 4 gibi güncelleme geleceğini sanmıyorum çünkü bu insanlarında o saatler aralığında dinlenmeye ihtiyaçları var.
Bu arada tam bu saat aralığında olması uygun, çünkü herkes iş saatinde çalışıyor.
önceki zaman kavramlarında akşam 5 te 7 de felan sunucu kapatılıyordu.
bunların hepsi zamanla düzeldi ve sistem rayına oturdu
full+full itemli priestim var +7 arch swordlu rocklara karşı %12 fazla hasar özellikli ve runik goleme skil + r ile 1650 vuruyorum clanımdaki full görev itemli sadece elinde +7 swift shooter olan okcu 5+3lü ok ile 1700 vuruyor (ikimizinde damageleri malicelidir) sence bu normalmi ben skil + r atana kadar okcu bi 5li bi 3lü vurabiliyor ben oyunda deneyip tecrübe ettiğim şeyi söylüyorum sen kutu verdiğini söylüyorsun aynı şey değil kutu veriyor olman internetinden kestiğin mobdan veya senin kolsuzlugundan olabilir ama damage farkı bunların hiçbiriyle alakalı olamaz.neyin kafasını yaşıyorsunuz dostum yamuk bowlu okçu diye
61 lvl görev itemli (+7 leather) giyen bp 65 lvl standart düzeydeki itemli okcudan +7 golden bow vs vs her türlü kutuyu elinden alıyor
sizin amacınız heralde partide olan 2 tane okçudanda kutuyu almak
Buff ya da NERF yiyecek bir İtem vs varsa insanlar hemen elinden çıkarmasın ya da depolamasın diye.ben anlamıyorum yama notları sunucu açılmaya yakın paylaşılacağına neden önceden paylaşılmıyor benim aklım almıyor![]()
Restart atılmadan önce çıkmanı tavsiye ederim HSQL diye birşey var o verileri kaydediyor sunucu guncellemelerinde o kapatilir ve veri kaybı yaşarsın.Paramın restartta kaybolmasını nasıl daha dile getirmem gerekiyor acaba? Bir sorun yok diyorlar. Peki ne olmuş o zaman aralığında diyorum. Belki de benim bir anlık dalgınlığıma geldi bir şey yaptım ne ala. Ama hiçbir cevap ya da detaylı açıklama yok. Bu şekilde üstünün kapatılması insanın sinirini bozuyor. Siz söyleyin ben daha ne yapayım?
Sen gece 5 te evinde uyuyorsan gündüz çalışıyorsan aynı mantıkta empati yapmalısın 3 saat oyuna girmesen ölmezsin kardeşim merak etmeDeployment oyunun aktif olduğu saatlerde yapılmaz. Bahsettiğin işler için test sunucusu var. İş planlanır deploy yapacak ekip mesaiye kalır ve iş tamamlanır.
Mesele oyuna girip girmem değil ben oyuna giremediğim için demedim onu. İşin yapılış şekli yanlış. Bende yazılımcıyım empati yapmama gerek yok bende aynı koşullarda çalışıyorum, tek demek istediğim sistemi acil durum harici aktif saatlerde kesemezsin.Sen gece 5 te evinde uyuyorsan gündüz çalışıyorsan aynı mantıkta empati yapmalısın 3 saat oyuna girmesen ölmezsin kardeşim merak etme