DUYURU Planlı Sunucu Bakımı 17.06.2022

lordrizlog

Üye
Res saatleri oyunun en durgun olduğu vakitlerde olsa. Örneğin sabah ile öğle arası ya da gece 03.00'den sonra harika olacak. Şimdi tahmini süre 3 saat diyorsunuz uzarsa bir gün daha çöp olacak

Pitou

Üye
Lütfen bir yetkili bu güncelleme ile lag ve gecikme çözülecektir desin. Güncellemede bakacağım ilk madde.

haberler14

Üye
inşalah az bir güncellemedir erken bitiripte bozuk olacagına cok uzun bekletin hakkını verin yaparken kasmayın kendinizi bu kanser elemanlar 10 dakikada her şey olsun derde olmaz işte 10 dakikada iş yapılısa düzgün olmaz

greenwood

Üye
Tabarise swordun damage sorunu var bu konuya da el attınız mı acaba ?

Pitou

Üye
oyunda lag problemi mi yaşıyorsunuz?
Evet örnek akşam pklarında pot basıyoruz 3 sn sonra geliyor. Skill basıyoruz 2sn sonra atıyor. Adamı kesiyoruz bp geliyor ama ayakta kalmaya devam ediyor skill ve mana gidiyor . Bu lag ve gecikme problemi çoğu oyuncuyu soğutmuştur oyundan :(

Sexlove

Üye
Merhaba Savaşçılar,

Sunucu güncellemesi ve yeni yama nedeniyle oyun sunucuları saat 12:00'da bakıma alınacaktır. Tahmini bakım süresi 3 saat!

İyi forumlar.
umarım grup zındanındakı bırısı leave ye tıklayınca buga gırme sorunu cozulur bugdakı oyuncular kurtarılır

BenGeldim

Üye
Zat
umarım grup zındanındakı bırısı leave ye tıklayınca buga gırme sorunu cozulur bugdakı oyuncular kurtarılır
en onu yapmadılarsa açmasınlar oyunu. Adaletsizlik tavana vurdu 10 gündür zindana giremiyorum. Millet ne itemler düşürdü kimbilir

CORPON

Üye
bakımlar gece olsa gündüz oyuncular devam edebilse oyuna güzel olmazmı sizce?

Kawasakii

Üye
Umarım arch swordun moblara karsı vurdugu hasar düzenlenir görev itemli yamuk bowlu okcuyla aynı vuruyoruz saçmalık!

Vioneeraa

Üye
bu şekilde erkenden oyunculara bildirmeniz çok güzel
işler her geçen gün yoluna giriyor ve her geçen zamanda bir çok yenilik geliyor
emeklerinize sağlık diyorum..
negatif yorum yapan oyuncuların nasıl bi kitleden geldiğini biliyoruz.
keşke rise online a alfa ve beta sürecindede başlasaydım diyorum şu anda kendi kendime..

ama buna da şükür çözemediğimiz ticket çözemediğimiz bi konu kalmadı ekibiniz ve siz çok başarılısınız.

emeklerinize sağlık iyi çalışmalar!

sponner

Üye
Umarım arch swordun moblara karsı vurdugu hasar düzenlenir görev itemli yamuk bowlu okcuyla aynı vuruyoruz saçmalık!
neyin kafasını yaşıyorsunuz dostum yamuk bowlu okçu diye

61 lvl görev itemli (+7 leather) giyen bp 65 lvl standart düzeydeki itemli okcudan +7 golden bow vs vs her türlü kutuyu elinden alıyor

sizin amacınız heralde partide olan 2 tane okçudanda kutuyu almak

Vioneeraa

Üye
Res saatleri oyunun en durgun olduğu vakitlerde olsa. Örneğin sabah ile öğle arası ya da gece 03.00'den sonra harika olacak. Şimdi tahmini süre 3 saat diyorsunuz uzarsa bir gün daha çöp olacak
şöyle düşünmelisin.
sunucu bakımı ve güncellemesi test sunucusuna eklenen yenilikler vb. birçok şey birebir bi insanın mesai saati içerisinde yapması gereken şeyler..
rise online bir şirket ve bu şirkettte çalışan herkes gündelik hayatında nasıl mesai saatleri varsa onlarında öyle.
dolayısı ile gece 3 ve ya gece 4 gibi güncelleme geleceğini sanmıyorum çünkü bu insanlarında o saatler aralığında dinlenmeye ihtiyaçları var.
Bu arada tam bu saat aralığında olması uygun, çünkü herkes iş saatinde çalışıyor.
önceki zaman kavramlarında akşam 5 te 7 de felan sunucu kapatılıyordu.
bunların hepsi zamanla düzeldi ve sistem rayına oturdu

Lady

Üye
bu şekilde erkenden oyunculara bildirmeniz çok güzel
işler her geçen gün yoluna giriyor ve her geçen zamanda bir çok yenilik geliyor
emeklerinize sağlık diyorum..
negatif yorum yapan oyuncuların nasıl bi kitleden geldiğini biliyoruz.
keşke rise online a alfa ve beta sürecindede başlasaydım diyorum şu anda kendi kendime..

ama buna da şükür çözemediğimiz ticket çözemediğimiz bi konu kalmadı ekibiniz ve siz çok başarılısınız.

emeklerinize sağlık iyi çalışmalar!

Son düzenleme:

platoon0x

Üye
Onu bunu bırakında malum oyunun güncellemeyi gördünüzmü bide büyük güncelleme yazmışlar kdkdkdjdj kaz yolmaya devam. Ya vallahi böyle güzel bir yerli oyun varken güzel ve bizi dinleyen yöneticiler varken büyük bir aptallıktır hala onu oynamak ya.
biatçılığa gerek yok bu oyuna gelen son 3 4 güncellemede de elle tutulur hiçbir şey göremiyorum ben...

kb7

Üye
Yapılacaklar listesini en azından hazırlasanız bilsek.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt