İstek Player Engelleme

mrares

Üye
Başlıktan da anlaşılacağı üzere, konuşmasını duymak görmek istemediğimiz bize PM atmasını istemediğimiz kişilerin engellenmesi özelliği oyuna eklenmesi gerekmektedir.

Son düzenleme:

MasterYi

Üye
Başlıktan da anlaşılacağı üzere, konuşmasını duymak görmek istemediğimiz bize PM atmasını istemediğimiz kişilerin engellenmesi özelliğini oyuna eklenmesi. -80 IQ insanlara bir şey anlatmak istemiyorum kendimi bunun için yormak istemiyorum engeli atıp geçmek istiyorum. Fakat nedense böyle önemli bir şey oyunun başlangıcından beri yok. Bunun bir sonraki Patch'e gelmesi ŞART! Bu bir istek ya da rica değil. Bu şart çünkü bir insandan tiksiniyorsan ona küfür etmek yerine hakaret etmek yerine ağır sözler etmek yerine engellemek muhatap olmamak istiyorum ve böyle bir şey yok oyunda. Bir sonraki Patch'e bu gelmeli.
valla yapılması gereken çok şey varda her şey serbest kardeşim oyunda taxi de serbest, küfür de serbest, 65 lvl olup can sıkıntısından slotları toplama partilerin elinden almak serbest oyuncu azalmasın diye her şey serbest

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt